Fringe 4 kids .

Beleef het Delft Fringe Festival met kinderen!

BELEEF DE MAGIE VAN HET THEATER

Delft Fringe Festival laat kinderen de magie van het theater beleven. Ze kunnen meedansen in de woonkamer, zich laten betoveren en theatrale sprookjes ontdekken. 

Maak kennis met ons 7 meter hoge roze konijn, ga aan de slag met de 3D-origami-kleurplaat of wandel de konijnenroute! Kortom, er staat genoeg op het programma voor alle kids!

test

Programma - Fringe 4 Kids 2021

Elke weekdag na schooltijd staat er om 15:00, 16:00 en 17:00 uur een familievoorstelling op het programma. Op woensdag is het helemaal feest, dan kun je tussen 13:00 en 19:00 uur non-stop theater kijken! In de weekenden kun je 's ochtends van 08:00 tot 11:00 uur een voorstelling aanzetten. Met een boterham met hagelslag op schoot en een lekkere kop koffie voor papa en mama erbij heb je een perfecte start van je weekend!

leeftijdsadvies

Voorstellingen met het genre familietheater zijn speciaal gemaakt voor kinderen tot 12 jaar. Daarnaast vind je ook bij voorstellingen uit andere genres een leeftijdsadvies. Dit kan ook ‘Alle Leeftijden’ (AL) zijn. Het gaat dan vaak om dans en/of muziek. Je kunt naar eigen inzicht bepalen of de betreffende voorstelling geschikt is voor jouw kind.

maak kennis met het origami fringe konijn

Het roze Origami Fringe Konijn - 7 meter hoog! - staat dit jaar voor het eerst op de Markt! Hij kan niet wachten om kennis te maken met alle kleine en grote theaterliefhebbers uit Delft en omgeving! Loop of fiets je ook even langs dit jaar? Je haalt hier gratis een 3d-origami-kleurplaat van het konijn op, om thuis mee te knutselen. Maar ook start hier de enige echte konijnenroute van Delft!

Alles over het origami Fringe Konijn!

Bestel de Delft Fringe kinderbox

Brasserie Huszár heeft dit jaar een borrelbox voor kinderen samengesteld. Superleuk om te bestellen als je een ochtend, middag of avond voorstellingen gaat kijken met de kinderen. 

Lees meer over de borrelbox


Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers