Alle uitvoeringen van

Delft Fringe Disco .

Delft Fringe Disco

Delft Fringe Disco .

za 29 mei 2021 22:00

Schuif je stoelen en tafels aan de kant, want op de zaterdagavonden gaan we dansen! En niet zomaar dansen, er zijn punten te scoren: ontdek wie er op hetzelfde liedje danst als jij en vind jouw dancebuddy! Het voelt misschien een beetje gek, dansen achter je laptop, maar we weten uit eigen ervaring dat je na 5 minuten alle reserves of even- tuele gêne al kwijt bent! Dus haal die party-outfit maar weer eens uit de kast (of kom je gewoon in je huispak, alles kan!) en swing een uurtje mee! Want dansen maakt tenslotte gezond en gelukkig!

Delft Fringe Disco

Delft Fringe Disco .

za 05 juni 2021 22:00

Schuif je stoelen en tafels aan de kant, want op de zaterdagavonden gaan we dansen! En niet zomaar dansen, er zijn punten te scoren: ontdek wie er op hetzelfde liedje danst als jij en vind jouw dancebuddy!
Het voelt misschien een beetje gek, dansen achter je laptop, maar we weten uit eigen ervaring dat je na 5 minuten alle reserves of even- tuele gêne al kwijt bent! Dus haal die party-outfit maar weer eens uit de kast (of kom je gewoon in je huispak, alles kan!) en swing een uurtje mee! Want dansen maakt tenslotte gezond en gelukkig!

https://distancedisco.nl/dd/delft-fringe-disco1

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers