Alle uitvoeringen van

Delft Fringe Night XL .

Delft Fringe Night XL

Delft Fringe Night XL .

za 18 september 2021 20:15

Tijdens de Delft Fringe Night XL geniet je van een avondvullend programma met drie voorstellingen van dé publiekswinaars van de afgelopen festivaledities: De Gestampte Meisjes, de Prima Donna's en Tappin-It Collective.

Het Delft Fringe Festival bestond vorig jaar tien jaar, alle reden voor een feestje! Helaas gooide COVID-19 roet in het eten. Op zaterdag 18 september om 20:15 uur gaan we in de herkansing.

De Gestampte Meisjes wonnen walnoot-likkend de Delft Fringe Festival Publieksprijs in 2018 en keren nu terug naar Delft, kleiner en intiemer dan ooit. Operazangeres én komiek Sanne Vleugels voegde onlangs de Ad Vinkenprijs toe aan haar prijzenkast en laat samen met Anouk Antonissen zien dat opera écht niet stoffig en oubollig hoeft te zijn. Tijdens de digitale editie van het Delft Fringe Festival in 2021 won Tappin-It Collective de publieksprijs, terug in Delft laten Doortje Peters en Robin Lie live in het theater zien dat zij de terechte winnaars zijn. Ze hebben met hun theatrale tapdansvoorstellingen een geheel nieuw veelbelovend genre in de podiumkunsten ontwikkeld.

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers