Vacature • Producent Locaties .

19 juni 2020

Het Delft Fringe Festival is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste en grootste theaterfestivals voor jonge makers in Nederland. Het festival biedt elf dagen lang honderden verrassende voorstellingen op bijzondere locaties in de historische binnenstad van Delft. Het Delft Fringe Festival vindt plaats van donderdag 27 mei tot en met zondag 6 juni 2021. Door het jaar heen is het festival zichtbaar op verschillende momenten, waaronder de Delft Fringe Nights in het Rietveld Theater. De activiteiten van Stichting Delft Fringe Festival worden georganiseerd door een klein team van professionals en trainees.

In verband met verschuivingen binnen het team zoekt stichting Delft Fringe Festival per 1 september 2020 een:

Producent Locaties
gemiddeld 4 uur per week • maandagochtend als vaste werkdag

Functieomschrijving

Je bent als Producent Locaties het visitekaartje van het festival. Je bent verantwoordelijk voor de ruim vijfentwintig locaties van het Delft Fringe Festival. Je onderhoudt contact met de huidige locaties en je gaat proactief op zoek naar nieuwe locaties in de binnenstad van Delft en de omliggende wijken. Samen met de programmeurs van het festival ‘match’ je de deelnemende artiesten met de locaties. Je maakt én bewaak  de afspraken die tussen het festival en de locaties zijn gemaakt. Je ontwikkelt en beheert de processen rondom locatiemanagement.

Ben jij

  • Communicatief en sociaal vaardig?
  • Woonachtig in Delft of omgeving?
  • Uitstekend bekend met de stad Delft en culturele plekken in de stad?
  • Flexibel, proactief en een aanpakker?
  • Een teamplayer die ook goed zelfstandig kan werken en verantwoordelijkheid kan nemen?

Dan bieden wij

  • Een uitdagende, zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen initiatief
  • Een gedreven, gezellig en gemotiveerd team
  • Een heerlijke werkplek in het Vakwerkhuis, met een eigen Fringe Laptop
  • Een functie met veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
  • En toegang tot alle voorstellingen!

Omvang en vergoeding
Het vaste moment van afstemming met het festivalteam is op de maandag. De contacten met de locaties kunnen ook op andere momenten, ‘s avonds of in het weekend, zijn. Je besteedt gemiddeld 4 uur per week aan deze functie. De werkdruk varieert door het jaar heen. Het grootste piekmoment ligt in oktober t/m januari en tijdens het festival. Er is een projectvergoeding beschikbaar van €2500.

Heb je interesse?
Stuur dan jouw C.V. en beknopte motivatiebrief uiterlijk 19 juli 2020 naar Delft Fringe Festival via vacature@delftfringefestival.nl o.v.v. Vacature Producent Locaties. Vertel ons in ieder geval waarom deze functie bij je past en waarom je bij het Delft Fringe Festival wilt werken. De gesprekken vinden plaats op maandag 10 augustus 2020. Voor meer informatie of vragen kun je ons ook bereiken op vacature@delftfringefestival.nl.

Stichting Delft Fringe Festival onderschrijft de Code Culturele Diversiteit en Inclusie en wil als organisatie een afspiegeling zijn van de maatschappij. We zullen bij de selectie een deel van je gegevens anonimiseren.

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers