Vacature: Programmamaker .

23 november 2020

Het Delft Fringe Festival is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste en grootste theaterfestivals voor jonge makers in Nederland. Het festival biedt elf dagen lang honderden verrassende voorstellingen op bijzondere locaties in de historische stad Delft. Het Delft Fringe Festival vindt plaats van donderdag 27 mei tot en met zondag 6 juni 2021. Door het jaar heen is het festival zichtbaar op verschillende momenten, waaronder tijdens de Delft Fringe Nights in het Rietveld Theater en de tweejaarlijkse Delft Fringe Festival Productie. Alle activiteiten worden georganiseerd door een klein team van professionals en trainees. Stichting Delft Fringe Festival onderschrijft de Code Culturele Diversiteit en Inclusie en wil als organisatie een afspiegeling zijn van de maatschappij. We zullen bij de selectie een deel van je gegevens anonimiseren.

Ter uitbreiding van de organisatie zoekt Stichting Delft Fringe Festival per 1 februari een:

Programmamaker

gemiddeld 8 uur per week • maandagochtend als vaste werkdag

Functieomschrijving
Je werkt als programmamaker veel samen met de programmeur van Stichting Delft Fringe Festival. Samen zijn jullie onder andere verantwoordelijk voor de programmering van het jaarlijkse festival. Je ondersteunt de programmeur bij de (artistiek)-inhoudelijke ontwikkeling van de context- en randprogramma’s (waaronder de Makersdagen, de Fringe Talks en de Expert Meeting). Je programmeert (en produceert) evenementen door het jaar heen (zoals de Delft Fringe Night) en ontwikkelt samen met de directeur (nieuwe) inhoudelijke samenwerkingen.

Ben jij

 • Communicatief en sociaal vaardig?
 • Woonachtig in Delft of omgeving?
 • Flexibel, proactief en een aanpakker?
 • Een teamplayer die ook goed zelfstandig kan werken en verantwoordelijkheid kan nemen?

Heb jij

 • Artistiek-inhoudelijke én productionele ervaring in de culturele/creatieve sector?
 • Affiniteit met een nieuwe generatie podiumkunstenaars?

Dan bieden wij

 • Een uitdagende, zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen initiatief
 • Een gedreven, gezellig en gemotiveerd team
 • Een heerlijke werkplek in het Vakwerkhuis, met een eigen Fringe Laptop
 • Een functie met veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
 • En toegang tot alle voorstellingen!

Omvang en vergoeding
Het vaste moment van afstemming met het festivalteam is op de maandag. Je besteedt gemiddeld 8 uur per week aan deze functie. De werkdruk varieert door het jaar heen, met de grootste piek in aanloop naar en tijdens het festival. Er is een projectvergoeding beschikbaar van €3000.

Heb je interesse?
Stuur dan jouw C.V. en beknopte motivatiebrief uiterlijk vrijdag 18 december 2020 naar Delft Fringe Festival via vacature@delftfringefestival.nl o.v.v. Vacature Programmamaker. Vertel ons in ieder geval waarom deze functie bij je past en waarom je bij het Delft Fringe Festival wilt werken. De gesprekken vinden plaats op maandag 11 januari 2021. Voor meer informatie of vragen kun je ons ook bereiken op vacature@delftfringefestival.nl.

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers