Festivalinformatie .

De belangrijkste informatie op een rij.

Kaartverkoop

Festivalmunt
De festivalmunt geeft je entree tot alle voorstellingen van het festival. Je koopt de munten bij de festivalkassa’s voor € 2,50 per stuk, of in een creditcard van 10 breekmunten voor € 25,-. De festivalmunt kun je tijdens het festival ook uitgeven aan consumpties bij de bar in het Rietveld Theater. 

Wist je dat van elke munt 80% van de waarde naar de artiest gaat? De overige 20% wordt gebruikt voor de organisatie van het festival.

Heb je na de voorstellingen nog munten over? Overgebleven hele munten kunnen tot en met zondag 7 juni, 17.00 uur tegen 80% van de waarde (€ 2,-) worden geretourneerd bij de kassa op de Markt. 

Festivalbandje
Het festivalbandje koop je eenmalig voor € 2,50 bij één van de festivalkassa’s. Hiermee krijg je korting op alle voorstellingen die je bezoekt. Met het bandje betaal je het gehele festival namelijk niet drie, maar twee munten per voorstelling. Dit betekent dat je bij elke voorstelling die je bezoekt, een korting krijgt van € 2,50. Het bandje is gedurende dit hele festival geldig en levert je al voordeel op als je meer dan één voorstelling bezoekt. 

Online kaartverkoop
Via de website van het Delft Fringe Festival is maximaal 50% van het aantal toegangsplaatsen per voorstelling online te koop. Zowel voorafgaand als tijdens het festival is het mogelijk om op deze manier een toegangskaart te kopen. De online kaartverkoop sluit uiterlijk 1 uur voorafgaand aan de voorstelling. De kosten van een kaart in de online verkoop kost € 7,50 per stuk. Je krijgt online geen korting met je festivalbandje, maar je bent wel verzekerd van een plek voor de voorstelling. De overige 50% van de toegangsplaatsen voor de voorstelling is alleen te bezoeken met de Delft Fringe Festivalmunt. 

Festivalkassa's
Tijdens het festival zijn er twee kassa’s geopend. Er staat een kassa midden op de Markt en er is een kassa in het Rietveld Theater (Rietveld 49). Hier kun je tijdens de openingstijden van de kassa’s terecht voor festivalmunten en festivalbandjes. Betalen is mogelijk met PIN en contant geld. Daarnaast kun je hier altijd terecht voor extra informatie rondom voorstellingen, makers of locaties. 

Toegankelijkheid & Contact

Mindervaliden 
Het Delft Fringe Festival doet zijn best om zo goed mogelijk toegankelijk te zijn voor iedereen. Niet elke locatie is echter geschikt voor bezoekers die rolstoelgebonden of slecht ter been zijn. Je kunt ook altijd contact opnemen om de toegankelijkheid te bespreken. Vanzelfsprekend denken graag met je mee waar nodig! 

Language No Problem
Voor een groot aantal voorstellingen geldt dat ze ook geschikt zijn voor niet-Nederlandstalige bezoekers. Dit zijn voorstellingen die in het Engels uitgevoerd worden of waarin geen (of nauwelijks) taal gebruikt wordt.

Stel je vraag via WhatsApp
Heb je een vraag over het programma of het festival? Stel je vraag gemakkelijk en snel via WhatsApp. We doen ons best om binnen een kwartier te reageren. ✆ 06 407 56 133. 

Download de Delft Fringe Festival App.
Wil je op de hoogte zijn van het meest actuele programma? Wil je eenvoudig online tickets kopen? En gebruikmaken van de routebeschrijving via Google Maps? Download dan de gratis Delft Fringe Festival App via de Google Play Store of de Apple App Store.

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers