Festivalinformatie .

De belangrijkste informatie op een rij.

Dé online theatrale binge-watch-marathon

Ervaar het Delft Fringe Festival op een manier die het beste bij jou past: in je eigen woonkamer, op het balkon, in de tuin of vanaf je werkplek. Via je laptop, smartphone of tablet beleef je dit jaar de tiende editie van het festival online! Zorg voor een stabiele internetverbinding zodat je van donderdag 27 mei tot en met zondag 6 juni 2021 kan genieten van dé theatrale binge-watch-marathon. 

Delft Fringe Festival Online
Het Delft Fringe Festival kent dit jaar een nieuwe vorm, maar wat niet verandert is het blokkenschema. De voorstellingen zijn gebonden aan vaste tijden. 

Tickets zijn dit jaar alleen te koop via de online ticketshop van Delft Fringe Festival. Kies de gewenste voorstelling of activiteit en doorloop het bestelproces. Nadat de betaling is geslaagd, ontvang je een bevestigingsmail met een link naar de voorstelling. We raden je aan op tijd een ticket te kopen in verband met de maximale kijkers capaciteit. Tickets kunnen niet geannuleerd worden. 

Een online festival is even anders dan anders. Dat begrijpen wij heel goed. Heb je een vraag over het programma of over het festival? We helpen je graag verder en denken mee waar nodig. 

Vaste ticketprijzen
De voorstellingen tijdens Delft Fringe Festival duren maximaal 30 minuten en kosten €5 per persoon. Wist je dat van elk verkocht kaartje 50% van de waarde naar de artiest gaat? De overige 50% wordt gebruikt voor de organisatie van het festival. 

Language? No Problem!
Een groot aantal voorstellingen is ook geschikt voor niet-Nederlandstalige bezoekers. Dit zijn voorstellingen die in het Engels uitgevoerd worden of waarin geen (of nauwelijks) taal gebruikt wordt.

Kinderen & leeftijdsadvies
Voorstellingen met het genre familietheater zijn speciaal gemaakt voor kinderen tot 14 jaar. Daarnaast vind je ook bij voorstellingen uit andere genres een leeftijdsadvies. Dit kan ook ‘Alle Leeftijden’ (AL) zijn. Het gaat dan vaak om dans en/of muziek. Je kunt naar eigen inzicht bepalen of de betreffende voorstelling geschikt is voor jouw kind. 

Klantenservice
Heb je een vraag over het programma of het festival? We helpen je graag verder en denken met je mee waar nodig. Dagelijks staat er een klantenserviceteam voor jou klaar. Stel je vragen eenvoudig en snel via WhatsApp: 06 - 407 56 133 of stuur een e-mail naar kassa@delftfringefestival.nl. 

De klantenservice is dagelijks bereikbaar vanaf 1 uur voor aanvang van de eerste voorstelling tot een half uur na aanvang van de laatste voorstelling. 

FAQ
Op www.delftfringefestival.nl/FAQ vind je antwoord op de meest gestelde vragen. Kun je toch niet vinden wat je zoekt? Neem dan contact met ons op.

Bezoek het festivalpaviljoen
Het festivalpaviljoen op de Markt vormt de fysieke toegangspoort naar het online festival. Vanaf zaterdag 29 mei tot en met zondag 6 juni kun je hier dagelijks terecht voor informatie over de voorstellingen, de makers en het festival.

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers