Professionalsmiddag

Platform Aanvang! x Delft Fringe Festival

Tue 28 May 2024 16:00

Add to my favorites

29 nieuwe makers, Platform Aanvang! en Delft Fringe Festival nodigen je van harte uit voor de professionalsmiddag op dinsdag 28 mei in Theater de Veste in Delft. Voorafgaand aan de opening van de dertiende editie van het festival, gaan nieuwe makers, programmeurs en artistiek leiders met elkaar in gesprek over het vinden van publiek voor het werk van relatief onbekende makers. Welke nieuwe vormen zijn er mogelijk voor het tonen van het werk: sneak peak, blind date, meet the maker? Welke best practices kunnen we van elkaar overnemen en welke nieuwe formats kunnen we bedenken waarin het werk tot zijn recht komt?

Food for thought dachten wij… we komen samen voor een goed gesprek en een smakelijk diner om samen een antwoord te vinden. Hoe kunnen we het nieuwe werk het beste tonen en hoe bouwen we met elkaar een band opbouwen en met ons publiek? Wij zoeken enthousiaste programmeurs die met makers in gesprek willen gaan om samen de hersens te laten kraken over creatieve oplossingen voor deze uitdaging. We zijn benieuwd wat jij brengt én meeneemt van jouw tafelgenoten.

Wij bieden je graag een vrijkaart aan voor de opening van Delft Fringe Festival, waarbij drie nieuwe makers hun voorstelling presenteren in Theater de Veste. Voor diner vragen we een eigen bijdrage van €19, inclusief consumpties.

Professionalsmiddag: Food for thought
dinsdag 28 mei, 16.00 - 18.30 uur
aanvang opening: 20.15 uur
— Theater de Veste, Delft

Wil je na de professionalsmiddag de opening van het Delft Fringe Festival bezoeken? Neem dan contact op met Sara Milani via genodigden@delftfringefestival.nl om je vrijkaart te bevestigen.

BEKIJK ALLE EVENEMENTEN VAN Professionalsmiddag

28 May 2024

16:00 - 18:30

Theater de Veste - Theatercafé

Vesteplein 1 2611 WG Delft

Tickets

Related shows

Discover the Festival .

We thank our

Subsidizers and beneficiaries