Fringe Tour met We Are Public

Fringe Tour

Fri 09 June 2023 19:30

Add to my favorites

Laat je verrassen en dompel jezelf onder in een complete festivalbelevenis met curator Daniel Kieft van We Are Public! Vandaag is hij jouw gids. Hij neemt je samen met een groep mee naar drie verschillende voorstellingen op drie locaties. Hoe tof is dat!

Over Daniel Kieft
Daniël Kieft is hoofd programma én curator theater & dans bij We Are Public. Hij studeerde Theaterwetenschap in Amsterdam en Kunsten, Cultuur & Media in Groningen. Daarna volgde een stage bij theatergezelschap The Wooster Group in New York en werkte hij bij het Holland Festival, Festival Hongerige Wolf en Internationaal Theater Amsterdam. Voor We Are Public struint hij festivals, musea en podia af – van klein en obscuur tot groot en gevestigd en alles ertussenin – altijd op zoek naar verrassende, mooie en schurende kunst.

Over We Are Public
Met We Are Public ontdek je de beste voorstellingen, concerten, films, exposities en festivals. En niet voor achter je computer of op je telefoon, maar gewoon om naartoe te gaan. Iedere dag opnieuw. Dus vergeet wat je weet en ontdek wat er kan. Bekijk de wereld met andere ogen. Zonder oordeel en alles tegelijk. Buiten de gebaande paden en met een focus op nieuwe makers.

*Ben jij lid van We Are Public? Dan kun je op vertoon van je We Are Public pas gratis deelnemen aan deze exclusieve tour. Reserveer hier je ticket met de code: WAP#DFF23.
Je bent ook van harte welkom bij deze tour als je geen lid bent van We Are Public. Dan moet je wel een ticket voor de reguliere prijs kopen. *

www.danielkieft.nl
www.instagram.com/danielkieft/
www.wearepublic.nl
www.instagram.com/wearepublic

Over de Fringe Tour
Daniël Kieft van We Are Public heeft drie verschillende voorstellingen uitgekozen voor deze tour, die je samen met de groep bezoekt. Welke dit zijn, is een verrassing! Elke voorstelling vindt ergens anders plaats. Tussen de voorstellingen loop je als groep van de ene locatie naar de andere. Alles ligt op loopafstand van elkaar. De Fringe Tour duurt 3 uur. Zorg dat je op tijd bij de verzamelplek bent!
Starttijd tour: 19.30 uur
Verzamelplek: Het festivalpaviljoen, roze Fringe Konijn, op de Markt

Bekijk hier alle Fringe Tour gidsen van dit jaar!

BEKIJK ALLE EVENEMENTEN VAN Fringe Tour met We Are Public
Related shows

Discover the Festival .

We thank our

Subsidizers and beneficiaries