Fringe Tour met Explore Delft

Fringe Tour

Sun 04 June 2023 13:30

Add to my favorites

Geniet als festivalbezoeker van bijzondere voorstellingen en ontdek tegelijkertijd van alles over de historische binnenstad. Een gouden combi! Samen met officiële stadsgids Yvette Zinkstok van Explore Delft, bezoek je drie verschillende voorstellingen op drie locaties.

Over Explore Delft
Explore Delft van stadsgids Yvette Zinkstok biedt wandelingen en fietstochten aan in Delft, die je in korte tijd een prachtige indruk van de stad geven. De passie die zij voor Delft heeft, wil ze graag met je delen! Inmiddels bestaat Explore Delft uit een team van meerdere professionele gidsen, die naast Nederlands de volgende talen spreken: Engels, Duits, Frans, Spaans en Japans.

De tour van Explore Delft is leuk voor zowel inwoners van Delft als voor mensen die de stad voor het eerst bezoeken. “Delvenaren zijn vaak blij verrast door onze tours”, geeft Yvette Zinkstok, eigenaresse van Explore-Delft aan. “Maar ook mensen van buiten Delft sluiten de stad na een stadswandeling van Explore Delft voor altijd in hun hart.”

www.exploredelft.nl
www.instagram.com/explore.delft

Over de Fringe Tour
Yvette gidst je door de stad en vertelt je onderweg alles over de bijzondere locaties van het festival en de historische binnenstad van Delft. Je bezoekt drie verschillende voorstellingen. Welke dit zijn, is een verrassing! Elke voorstelling vindt ergens anders plaats. Tussen de voorstellingen loop je als groep van de ene locatie naar de andere. Alles ligt op loopafstand van elkaar. De Fringe Tour duurt 3 uur. Zorg dat je op tijd bij de verzamelplek bent!

Bekijk hier alle Fringe Tour gidsen van dit jaar!

BEKIJK ALLE EVENEMENTEN VAN Fringe Tour met Explore Delft
Related shows

Discover the Festival .

We thank our

Subsidizers and beneficiaries