Fringe Tour met Annelotte Andeweg

Fringe Tour

Sat 03 June 2023 19:30

Add to my favorites

Laat je verrassen en dompel jezelf onder in een complete festivalbelevenis met de Fringe Tour door Annelotte Andeweg, de eerste student-ambtenaar van Delft. Vandaag is zij jouw gids. Ze neemt je samen met een groep mee naar drie verschillende voorstellingen op drie locaties. Hoe tof is dat!

Extra leuk, bij vertoning van je studentenpas krijg je € 10,- korting! Nog leuker: na afloop van deze Fringe Tour eindig je bij de Fringe Party met karaoke en silent disco!

Over Annelotte Andeweg
Annelotte Andeweg is sinds augustus 2021 de eerste student-ambtenaar van Delft. Ze doet de Master Complex System Engineering & Management aan de TU Delft. Daarnaast is ze dé schakel tussen gemeente, universiteit en de Delftse studenten.

www.linkedin.com/in/annelotteandeweg

Over de Fringe Tour
Annelotte Andeweg heeft drie verschillende voorstellingen uitgekozen voor deze tour, die je samen met haar en de groep bezoekt. Welke dit zijn, is een verrassing! Elke voorstelling vindt ergens anders plaats. Tussen de voorstellingen loop je als groep van de ene locatie naar de andere. Alles ligt op loopafstand van elkaar. De Fringe Tour duurt 3 uur. Zorg dat je op tijd bij de verzamelplek bent!

Fringe Party
Aansluitend aan de tour is het tijd voor een Fringe Party! In het Vakwerkhuis is er vanaf 22.30 uur karaoke & een silent disco. Een prachtige manier om de Fringe Tour met elkaar af te sluiten! Er zijn geen kosten verbonden aan het feest, dit kun je gratis bezoeken.

Meer informatie over het feest

Starttijd tour: 19.30 uur
Verzamelplek: Het Vakwerkhuis
Fringe Party: 22.30 - 01.00 uur in het Vakwerkhuis

Bekijk hier alle Fringe Tour gidsen van dit jaar!

BEKIJK ALLE EVENEMENTEN VAN Fringe Tour met Annelotte Andeweg

We thank our

Subsidizers and beneficiaries