Ga op pad met

Fringe Tour met Willem en Fleur Overgaag

Fri 31 May 2024 19:30

Add to my favorites

Laat je verrassen en dompel jezelf onder in een complete festival belevenis met de Fringe Tour van Willem en Fleur Overgaag! Een Delftse vader en dochter. Hoe tof is dat!

Willem Overgaag is de man achter het Delftse impresariaat WILLEM, waar hij tal van artiesten vertegenwoordigd. Voorheen was hij eigenaar van Café Diner Vlaanderen op de Beestenmarkt. Daarnaast is hij cultuurliefhebber in de breedste zin des woords. Zit hij niet in het theater dan ligt hij in het zwembad.

Fleur Overgaag is comédienne, content creator, actrice en host van de podcast Vroeger vs. Nu met Fleur Overgaag. Ze maakte in mei 2023 een vliegende start op sociale media, haar hilarische sketches worden wekelijks miljoenen keren bekeken.

Over de Fringe Tour
Willem en Fleur hebben drie verschillende voorstellingen uitgekozen voor deze tour, die je samen met hen en de groep bezoekt. Welke dit zijn, is een verrassing! Elke voorstelling vindt ergens anders plaats. Tussen de voorstellingen loop je als groep van de ene locatie naar de andere. Alles ligt op loopafstand van elkaar. De Fringe Tour duurt 3 uur. Zorg dat je op tijd bij de verzamelplek bent!

Starttijd tour: 19.30 uur
Verzamelplek: Fringe Huis, Voorstraat 64

Bekijk hier alle gidsen met wie je dit festival op stap kunt!

BEKIJK ALLE EVENEMENTEN VAN Ga op pad met

31 May 2024

19:30 - 21:30

Fringe Huis / Voorhuis - Voorhuis

Voorstraat 64 2611 JS Delft

Tickets

Related shows

Discover the Festival .

We thank our

Subsidizers and beneficiaries