Ga op pad met

Fringe Tour met We Are Public

Fri 07 June 2024 19:30

Add to my favorites

Laat je verrassen en dompel jezelf onder in een complete festivalbelevenis met Daniel Kieft van We Are Public! Vandaag is hij jouw gids. Vorig jaar was zijn Fringe Tour al in 10 minuten uitverkocht, dus wees er snel bij!

Daniël Kieft is hoofd programma bij We Are Public en programmeur bij Internationaal Theater Amsterdam. Hiervoor struint hij podia en festivals af, van klein en onontdekt tot groot en gevestigd, altijd op zoek naar verrassende, mooie en schurende kunst.

We Are Public
Met We Are Public ontdek je de beste voorstellingen, concerten, films, exposities en festivals. Dus vergeet wat je weet en ontdek wat er kan. Bekijk de wereld met andere ogen. Zonder oordeel en alles tegelijk. Buiten de gebaande paden en met een focus op nieuwe makers.

Ben jij lid van We Are Public? Dan kun je op vertoon van je We Are Public pas gratis deelnemen aan deze tour. Je bent ook van harte welkom bij deze tour als je geen lid bent van We Are Public. Dan moet je wel een ticket voor de reguliere prijs kopen.

Over de Fringe Tour
Daniël Kieft van We Are Public heeft drie verschillende voorstellingen uitgekozen voor deze tour, die je samen met hem en de groep bezoekt. Welke dit zijn, is een verrassing! Elke voorstelling vindt ergens anders plaats. Tussen de voorstellingen loop je als groep van de ene locatie naar de andere. Alles ligt op loopafstand van elkaar. De Fringe Tour duurt 3 uur. Zorg dat je op tijd bij de verzamelplek bent!

Starttijd tour: 19.30 uur
Verzamelplek: Fringe Huis, Voorstraat 64

Bekijk hier alle gidsen met wie je dit festival op stap kunt! [Link naar https://delftfringefestival.nl/programma/tours]

BEKIJK ALLE EVENEMENTEN VAN Ga op pad met

07 June 2024

19:30 - 21:30

Fringe Huis / Voorhuis - Voorhuis

Voorstraat 64 2611 JS Delft

Tickets

Related shows

Discover the Festival .

We thank our

Subsidizers and beneficiaries