Marjon Maasbommel

Vrije val

Fri 10 June 2022 19:30

Add to my favorites

Tegenwoordig lijkt het of je je leven helemaal zelf kan bepalen. Je kan bepalen wat je wil worden, wat je niet wil worden en hebt de volledige verantwoordelijkheid over je eigen leven en of dat succesvol is of niet.

Ken je zo'n machine die auto's samenperst tot een heel klein blokje? Zo voelt het leven soms aan. Samengeperst door alles wat moet, niet moet, wat je zelf kan doen en bepalen of wat juist weer niet..

Maar ook een samengeperst blokje heeft scherpe randjes. Over die scherpe randjes gaat 'vrije val'.


Want hoe houd je jezelf staande in een wereld waarin je continu overspoelt lijkt te raken door het leven?


Ik bezing alles wat er in de wereld tegen lijkt te werken en beschrijf daarin vooral de behoefte én de angst om los te laten wat ik zo krampachtig vast probeer te houden.


Met een vleugje humor, kwetsbaarheid en volledige overgave ga ik, samen met jullie, het gevecht aan om los te komen van de druk die de wereld ons oplegt. Of zitten we vooral onszelf in de weg?


Over Marjon Maasbommel

Ik ben Marjon en afgelopen juni ben ik afgestudeerd met van de koningstheateracademie in Den Bosch met mijn eigen voorstelling 'vrije val'. Ik zou mezelf omschrijven als een muziektheater maker; ik zing, speel (met een vleugje humor) en maak mijn eigen composities. Deze hebben soms een edgy randje, maar kunnen ook enkel met piano of gitaar zijn.


BEKIJK ALLE EVENEMENTEN VAN Marjon Maasbommel

We thank our

Subsidizers and beneficiaries