Fringe Tour met Nathalie van der Hak

Fringe Tour

Thu 01 June 2023 19:30

Add to my favorites

Laat je verrassen en dompel jezelf onder in een complete festivalbelevenis met de Fringe Tour van de Delftse culturele duizendpoot Nathalie van der Hak! Vandaag is zij jouw gids. Ze neemt je samen met een groep mee naar drie verschillende voorstellingen op drie locaties. Hoe tof is dat!

Over Nathalie van der Hak
Nathalie heeft als Delftse een groot hart voor cultuur, en theater in het bijzonder. Ooit studeerde ze Theater- Film- en Televisiewetenschap in Utrecht, nadat ze haar hart in Delft aan het theater had verpand. Het vlammetje ontstond toen ze als 20-jarige bij de Delftse Komedie op de planken stond. Hier heeft ze daarna nog jaren de programmering gedaan als bestuurslid.

Nadat de Delftse Komedie werd opgeheven is er volgens Nathalie nooit meer iets in Delft opgestaan voor jonge makers. Behalve het Delft Fringe Festival. Jonge makers verdienen een podium en daarom is ze heel blij dat het festival inmiddels de bakermat is van vele jonge en nieuwe talenten.

Je kunt Nathalie van der Hak kennen van Stichting DelftsPeil, de initiatiefnemer achter o.a. Cultuurhuis Delft, Open Studio Delft en het stadsproject Woord & Draad. Maar ook van onverwachte cross-overs zoals de expositie Royal Blue Tattoo vanuit de Schiffmacher Tattoo Heritage en verschillende beeldende kunst en streetart projecten in de openbare ruimte. Nog een leuk weetje: de groot- en overgrootouders van Nathalie zaten in de muziek en in de revue!

www.instagram.com/nathalievanderhak
www.linkedin.com/in/nathalie-van-der-hak-429821a/
www.delftspeil.nl

Over de Fringe Tour
Nathalie van der Hak heeft drie verschillende voorstellingen uitgekozen voor deze tour, die je samen met haar en de groep bezoekt. Welke dit zijn, is een verrassing! Elke voorstelling vindt ergens anders plaats. Tussen de voorstellingen loop je als groep van de ene locatie naar de andere. Alles ligt op loopafstand van elkaar. De Fringe Tour duurt 3 uur. Zorg dat je op tijd bij de verzamelplek bent!

Starttijd tour: 19.30 uur
Verzamelplek: Het festivalpaviljoen, roze Fringe Konijn, op de Markt

Bekijk hier alle Fringe Tour gidsen van dit jaar!

BEKIJK ALLE EVENEMENTEN VAN Fringe Tour met Nathalie van der Hak

We thank our

Subsidizers and beneficiaries