Nieuws .

Het laatste nieuws van Delft Fringe Festival.

Knal samen met Dion een magisch nieuwjaar in!
“Ik genoot er echt van om de toeschouwers te verbinden met de makers. Dit deed ik door bezoekers te adviseren, hen te vertellen wat er op het programma stond en makers onder hun aandacht te brengen.”
Als programmamaker ondersteun je de programmeur bij de (artistiek)-inhoudelijke ontwikkeling van de context- en randprogramma’s. En programmeer (en produceer) je evenementen door het jaar heen en ontwikkel je samen met de directeur (nieuwe) inhoudelijke samenwerkingen.
We hebben de Fringe Denktank opgericht omdat we inclusiever willen werken: praten mét in plaats van praten óver nieuwe makers.
Vanwege de afstandsmaatregelen kunnen helaas niet alle huidige locaties deelnemen aan de volgende editie van het festival. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe locaties in Delft.
Wat is het heerlijk om weer naar het theater te kunnen gaan! Tijdens de lockdown heb ik samen met de kinderen (7 en 9 jaar) een aantal keer online theater gekeken. Maar dat we weer echt in het publiek kunnen zitten maakt het toch nóg leuker.
DOK en Delft Fringe Festival verwelkomen je deze zomer met OPEN armen in Delft. Geniet zes weken lang van de leukste familievoorstellingen én workshops voor jong en oud!
Want de drang om van het tienjarig jubileum van ons festival – dat nu van 27 mei t/m 6 juni 2021 plaatsvindt – een groot feest te maken won het al snel van de teleurstelling.
Een frisser uiterlijk, nieuwe teksten en een meer gebruiksvriendelijke navigatie zodat je sneller vindt wat je zoekt.
Geef het talent van de toekomst een kans.
Stichting Delft Fringe Festival is genoodzaakt om de tiende editie (gepland: 28 mei tot en met zondag 7 juni 2020) af te gelasten. We vragen hiervoor je begrip.

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers