Nieuws .

Het laatste nieuws van Delft Fringe Festival.

Het Microtheater is als sinds 2011 een vaste locatie van Delft Fringe Festival, en dit najaar vieren ze hun jubileum. We zetten ze graag in de spotlight!
Corné Ran is per 24 april 2024 benoemd tot de nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht; daarnaast is Pim Deul toegetreden tot de Raad van Toezicht.
We feliciteren Tamara en zijn blij dat zij haar nieuwe werkzaamheden blijft combineren met haar artistiek leiderschap voor het Delft Fringe Festival.
Dit jaar verstevigen we de samenwerking met Studium Generale TU Delft en slaan we maar liefst drie keer de handen ineen!
Marketing, branding, pers en media. Ontmoeting, kennismaken, quizvragen en borrel. De eerste makersdag van 2024 was een succes!
Je kan niet wachten tot we ons roze konijn weer opbouwen? Ontvang zodra het klaar is ons programmaboekje en de voorpret kan beginnen.
De Denktank bestaat uit een groep jonge makers met elk hun eigen specialisatie en levenservaring. Zij houden het festivalteam scherp, stellen vragen en denken mee.

What the Fringe?

18 december 2023

Heb je je ooit afgevraagd hoe je 'fringe' uitspreekt en waar de naam vandaan komt? Dan ben je niet de enige.
Delft Fringe Festival en Museum Prinsenhof Delft trakteren de stad op een schitterende Lichtjesavond vol dans en muziek
Heb jij een tip voor een leegstaand pand, een schuur of een historische locatie? Laat het ons weten!
Tijdens Lichtjesavond is Delft Fringe Festival weer te vinden in de Van der Mandelezaal in Museum Prinsenhof Delft. Dit wil je niet missen!

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers