Nieuws .

Het laatste nieuws van Delft Fringe Festival.

Delft Fringe Festival bestaat 10 jaar en viert dit GROOTS in Theater de Veste op zaterdag 18 september om 20.15 uur.
Komt dat zien! Illusionist DION is dit najaar weer te zien in Delft. Samen met assistente Lotte van Breukelen speelt DION op meerdere scholen en bij Cultuurhuis Delft. Ben je er ook bij?
Geniet zaterdag 18 september 2021 van drie culturele pareltjes in Theater de Veste.
Geniet ook in juli, augustus en september van podiumkunsten!
Bezoek de online expositie en lees alles over het Delft Fringe Konijn
De samenwerking met Domein voor Kunstkritiek leverde vijf prachtige essays op!
Ervaar het Delft Fringe Festival op een manier die het beste bij jou past: in je eigen woonkamer, op het balkon, vanaf je werkplek of op het terras. Via je laptop, tablet of smartphone komen de voorstellingen dichterbij dan ooit!
Interview met festivaldirecteur Roel Beeftink-Funcken
Fonge Frieling en Steef Kersbergen vormen de kern van Tg Signum en stonden twee jaar geleden op Delft Fringe Festival met Astèria. Tijdens de komende online festival editie is hun nieuwe voorstelling 2000 Stukjes Puzzel voor het eerst te zien. Zoals gebruikelijk bij Tg Signum is ook deze voorstelling voor en door doven en horenden.
Op verzoek van DION hebben wij besloten om jullie, het publiek, te trakteren op een live-voorstelling tijdens het festival in het Rietveld Theater - indien de COVID-19-maatregelen dat toelaten.
Een online festival is even anders dan anders. Dat begrijpen wij heel goed. Wij helpen je daarom graag op weg met het bestellen van kaarten voor de voorstellingen.
Onder leiding van moderator Kim Dankoor gaan de genodigde gasten met elkaar én met andere professionals in gesprek over specifieke thema’s en vraagstukken die spelen rondom het scouten, programmeren en ondersteunen van een nieuwe generatie podiumkunstenaars.

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers