Nieuws .

Het laatste nieuws van Delft Fringe Festival.

Interview met Delft Fringe Festival-programmeurs Rémon Beeftink en Andrea de Bruin
Stichting Delft Fringe Festival zoekt ter versteviging van haar organisatie een lid Raad van Toezicht (juridisch profiel).
DOK en Delft Fringe Festival verwelkomen je deze zomer met OPEN armen in Delft. Geniet zes weken lang van de leukste familievoorstellingen én workshops voor jong en oud!
DOK en Delft Fringe Festival verwelkomen je deze zomer met OPEN armen in Delft.
Met zijn voorstelling ‘Dion The Great Magician’ won goochelaar Dion vorig jaar de publieksprijs op het Delft Fringe Festival. Dit betekent dat hij in 2020 opnieuw op het festival zou stralen met een nieuwe magische show.
In verband met verschuivingen binnen het team zoekt stichting Delft Fringe Festival per 1 september 2020 een producent Locaties
Want de drang om van het tienjarig jubileum van ons festival – dat nu van 27 mei t/m 6 juni 2021 plaatsvindt – een groot feest te maken won het al snel van de teleurstelling.
Een frisser uiterlijk, nieuwe teksten en een meer gebruiksvriendelijke navigatie zodat je sneller vindt wat je zoekt.
Stichting Delft Fringe Festival is genoodzaakt om de tiende editie (gepland: 28 mei tot en met zondag 7 juni 2020) af te gelasten. We vragen hiervoor je begrip.
Een nieuw decennium, een nieuwe werkplek voor Delft Fringe Festival. Het kantoor van de organisatie is verhuisd naar een nieuwe locatie in Delft, het Vakwerkhuis. Op deze heerlijke nieuwe werkplek werken we samen met een veelzijdige groep creatievelingen.
Stichting Delft Fringe Festival verwelkomt Ans Stephan als nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht. De organisatie kijkt uit naar de komst van Stephan in wie zij een ervaren, betrokken en verbindende bestuurder heeft gevonden. De Raad van Toezicht is daarnaast aangevuld met een nieuw lid: Agnieszka Boersma-Michalska.

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers