Nieuws .

Het laatste nieuws van Delft Fringe Festival.

Delft Fringe Festival zoekt nieuwe makers voor de 13e editie, van 28 mei tot 9 juni 2024
Tijdens Lichtjesavond is Delft Fringe Festival weer te vinden in de Van der Mandelezaal in Museum Prinsenhof Delft. Dit wil je niet missen!
Onder de noemer ‘odes voor BN’ers die er nog niet één hebben’, komen er teksten voorbij over Thierry Baudet, Carry Slee en Paul van Loon.
Sally’s voorstelling is slechts een klein portret van haar leven. Nee, het heeft geen happy end en dat hoeft ook niet. Het levert stof tot nadenken op.
Vandaag vieren we de dans, de muziek, het toneel. De verkochte kaartjes, de stoelen die vol zaten. De energie van de organisatie, de makers, de enthousiaste reacties van het publiek.
Jeroen van Dijk, zakelijk leider van het Delft Chamber Music Festival: "Jullie engageren het publiek om te luisteren naar de wereld om ons heen."
Deze editie van het festival schreef geschiedenis
Conflicten worden tappend uitgespeeld en er wordt zelfs gevochten. Achter op het toneel voert de vrouw die eerder uit de kast verscheen een paaldansnummer uit.
Een vorm van ‘slow theatre’, als tegenhanger van de gehaaste samenleving. Bij mij heeft het gewerkt, want toen ik de eindeloze herhalingen eenmaal geaccepteerd had, werd het een meditatief moment.
Het word zaterdag 10 en zondag 11 juni heerlijk weer! Een perfect festivalweekend om te genieten van theater, muziek, dans of andere podiumkunsten in de stad!
70 internationale studenten in de leeftijd van 12 tot 21 jaar keken als afsluiting van hun schooljaar een op maat gemaakt programma van drie voorstellingen.

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers