Nieuws .

Het laatste nieuws van Delft Fringe Festival.

Het is zover, we kunnen de namen van de makers die dit jaar op het festival spelen bekend maken! Uit de 410 aanmeldingen zijn 29 makers geselecteerd.
Van fabriek tot stadhuis en van molen tot kunstgalerie. Voor een kijkje achter de gevels moet je deze zomer bij Delft Fringe zijn!
Marketing, branding, pers en media. Ontmoeting, kennismaken, quizvragen en borrel. De eerste makersdag van 2024 was een succes!
Je kan niet wachten tot we ons roze konijn weer opbouwen? Ontvang zodra het klaar is ons programmaboekje en de voorpret kan beginnen.
Artistiek leider Tamara Griffioen en programmeur Sabine Krol over het hoe en waarom van keuzes en criteria. How to kill your darlings?
De kunst- en cultuursector roept de klimaatnoodtoestand uit. Delft Fringe Festival was één van de eerste ondertekenaars.
De Denktank bestaat uit een groep jonge makers met elk hun eigen specialisatie en levenservaring. Zij houden het festivalteam scherp, stellen vragen en denken mee.

What the Fringe?

18 december 2023

Heb je je ooit afgevraagd hoe je 'fringe' uitspreekt en waar de naam vandaan komt? Dan ben je niet de enige.
Met maar liefst 3780 bezoekers beleefde Delft een betoverende avond met dans van 5 makers en speciaal gecomponeerde muziek.
Delft Fringe Festival en Museum Prinsenhof Delft trakteren de stad op een schitterende Lichtjesavond vol dans en muziek
Heb jij een tip voor een leegstaand pand, een schuur of een historische locatie? Laat het ons weten!

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers