31 MEI - 11 JUNI 2023

Fringe 4 kids .

Beleef het Delft Fringe Festival met kinderen!

BELEEF DE MAGIE VAN HET THEATER

Delft Fringe Festival laat kinderen de magie van het theater beleven. Op de woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag is het tijd voor Fringe 4 Kids! Op deze dagen staan de familievoorstellingen op het programma.

Maak kennis met ons 7 meter hoge roze konijn en ga aan de slag met de 3D-origami-kleurplaat. Kortom, er staat genoeg op het programma voor alle kids!

N0HjoHAXBlKUcUcG7GXZiFJwLEGyYKDO3ZOzHfZt

Spelregels rondom leeftijd

Voor elke voorstelling is een adviesleeftijd bepaald door de maker(s) van de voorstelling. Is jouw kind jonger dan de adviesleeftijd? Dan kan het zijn dat de voorstelling te spannend of te ingewikkeld is. Kinderen die een voorstelling bezoeken moeten begeleid worden door een volwassene die ook een kaartje voor zichzelf heeft gekocht.

Van baby tot peuter
Kinderen jonger dan 3 jaar kunnen de voorstellingen gratis bezoeken. Als een voorstelling druk bezocht wordt kan een festivalmedewerker je wel verzoeken om je kind op schoot te nemen.

MAAK KENNIS MET HET ORIGAMI FRINGE KONIJN

Het roze Origami Fringe Konijn - 7 meter hoog! - staat dit jaar voor de tweede keer op de Markt! Hij kan niet wachten om kennis te maken met alle kleine en grote theaterliefhebbers uit Delft en omgeving! Loop of fiets je ook even langs dit jaar? Je haalt hier gratis een kleurplaat of 3d-origami-doeplaat van het konijn op, om thuis mee te knutselen. 

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers