Fringe 4 kids .

Beleef het Delft Fringe Festival met kinderen en tieners!

BELEEF DE MAGIE VAN HET THEATER

Delft Fringe Festival laat kinderen en tieners de magie van het theater beleven. De voorstellingen duren maximaal 30 minuten. Een perfecte tijdsduur om kennis te maken met verschillende vormen van podiumkunsten.

Maak kennis met ons 7 meter hoge roze konijn en ga aan de slag met de 3D-origami-kleurplaat. Kortom, er staat genoeg op het programma voor alle kids!

CvnZpyUebSqj6nMALCXGeMoXKmcsGvYm84LKdjrn

Leeftijdsadvies

Voor elke voorstelling is een adviesleeftijd bepaald door de maker(s) van de voorstelling. Is uw kind jonger dan de adviesleeftijd? Dan kan het zijn dat de voorstelling te spannend of te ingewikkeld is. Kinderen die een voorstelling bezoeken moeten begeleid worden door een volwassene die ook een kaartje voor zichzelf heeft gekocht.

Van baby tot peuter

Kinderen jonger dan 3 jaar kunnen de voorstellingen gratis bezoeken. Als een voorstelling druk bezocht wordt kan een festivalmedewerker je verzoeken om je kind op schoot te nemen. Heb je een wandelwagen of buggy mee? In het festivalmagazine kun je zien welke locaties toegankelijk zijn voor rolstoelen, en dus ook voor wandelwagens.

Het roze Fringe Konijn

Tijdens het festival staat het roze Fringe Konijn (7 meter hoog!) op de Markt! Hij kan niet wachten om kennis te maken met alle kleine en grote theaterliefhebbers uit Delft en omgeving! Loop of fiets je ook even langs dit jaar?

Het Fringe Konijn is ons festivalpaviljoen. Je kunt hier tijdens het festival terecht voor informatie over de voorstellingen en de makers. 

KvvrfEwKwhAHM6xQR2d630P9sp5fqhjfso2mye5A

Knutsel het Fringe Konijn!

Speciaal voor de jonge theaterliefhebbers hebben we een kleurplaat en 3d-doeplaat van het Fringe Konijn klaarliggen. Haal ze gratis op bij het festivalpaviljoen. Ga daarna lekker aan de slag met kleuren, knippen, vouwen en plakken!

De kleur- en doeplaten zijn ook thuis uit te printen. Je krijgt voor het 3D-konijn het beste resultaat op A3-formaat (135 grams papier), maar hij is voor het printgemak ook beschikbaar op A4-formaat:

q86njQNJVmzXLr5xbtqiedJXn0HtE0WxHZgPeRM0

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers