Fringe 4 kids .

Beleef het Delft Fringe Festival met kinderen en tieners!

BELEEF DE MAGIE VAN HET THEATER

Delft Fringe Festival laat kinderen en tieners de magie van het theater beleven. De voorstellingen duren maximaal 30 minuten. Een perfecte tijdsduur om kennis te maken met verschillende vormen van podiumkunsten.

Maak kennis met ons 7 meter hoge roze konijn en haal hier een kleurplaat op. Kortom, er staat genoeg op het programma voor alle kids!

CvnZpyUebSqj6nMALCXGeMoXKmcsGvYm84LKdjrn

Fringe 4 Kids 2024

Er staan dit jaar twee voorstellingen voor kinderen op het festival: in de voorstelling ‘Aardster’ (4+) nodigt ‘Diatheater’ kinderen uit zich te laten verwonderen door poppenspel zonder woorden. Het gezelschap ‘Dolfijn met benen’ neemt kinderen in de theatervoorstelling ‘De Wirwar’ (4+) mee naar het paleis van Koningin Spik en Span.

Deze familievoorstellingen spelen op de zaterdagen en zondagen na elkaar, zodat je ze op dezelfde middag kunt bekijken. Of bekijk ze los van elkaar, wanneer het jou uitkomt.

YBUlL5EW7QEgPOXQqXcKnKJngnqFr5wP6feBcXFX

Er is nog meer te zien

Naast familievoorstellingen is er nog veel meer te zien bij Delft Fringe, waar je ook je kind of tiener mee naartoe kunt nemen. Er is bijvoorbeeld veel muziek en dans die geschikt is voor alle leeftijden. Maar ook voor tieners zijn er voorstellingen die aanhaken bij hun belevingswereld.

Leeftijdsadvies

Voor elke voorstelling is een adviesleeftijd bepaald door de maker(s) van de voorstelling. Is uw kind jonger dan de adviesleeftijd? Dan kan het zijn dat de voorstelling te spannend of te ingewikkeld is. Wil je overleggen? Neem dan gerust contact met ons op.

Kinderen die een voorstelling bezoeken moeten begeleid worden door een volwassene die ook een kaartje voor zichzelf heeft gekocht. 

Van baby tot peuter

Kinderen jonger dan 3 jaar kunnen de voorstellingen gratis bezoeken. Als een voorstelling druk bezocht wordt kan een festivalmedewerker je verzoeken om je kind op schoot te nemen. Heb je een wandelwagen of buggy mee? In het festivalmagazine kun je zien welke locaties toegankelijk zijn voor rolstoelen, en dus ook voor wandelwagens.

Het roze Fringe Konijn

Tijdens het festival staat het roze Fringe Konijn (7 meter hoog!) op de Markt! Hij kan niet wachten om kennis te maken met alle kleine en grote theaterliefhebbers uit Delft en omgeving! Loop of fiets je ook even langs dit jaar?

Het Fringe Konijn is ons festivalpaviljoen. Je kunt hier tijdens het festival terecht voor informatie over de voorstellingen en de makers. 

KvvrfEwKwhAHM6xQR2d630P9sp5fqhjfso2mye5A

Knutsel het Fringe Konijn!

Speciaal voor de jonge theaterliefhebbers hebben we een kleurplaat van het Fringe Konijn klaarliggen. Haal het gratis op bij het festivalpaviljoen. Ga daarna lekker aan de slag met kleuren! 

We hebben naast de kleurplaat ook een doeplaat om thuis uit te printen. Je krijgt voor het 3D-konijn het beste resultaat op A3-formaat (135 grams papier), maar hij is voor het printgemak ook beschikbaar op A4-formaat:

q86njQNJVmzXLr5xbtqiedJXn0HtE0WxHZgPeRM0

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers