PRIJSWINNAARS .

Delft Fringe Festival Publieksprijs & Delft Chamber Music Award.

DELFT FRINGE FESTIVAL PUBLIEKSPRIJS

Elke voorstelling die tijdens Delft Fringe Festival te zien is maakt kans op de Delft Fringe Festival Publieksprijs. De voorstelling die door de bezoekers als hoogst wordt gewaardeerd wint. Deze winnaar is tijdens de volgende festivaleditie verzekerd van een speelplek én te zien in het campagnebeeld van dat jaar. Daarnaast neemt de winnaar ‘Het Gouden Konijn’ mee naar huis! Een ludieke trofee die refereert naar het festivalpaviljoen in de vorm van een konijn. 

BgIKi2HUnr6yvJ0Gil1Itde9zXNUNcVYEMofJasr

Jouw stem telt!

Het publiek bepaalt wie wint. Daarom is jouw stem enorm waardevol. Bezoek je een voorstelling tijdens het festival? Na afloop kun je de voorstellingen waarderen met 1 tot 5 sterren. Vergeet dus niet te stemmen, want zo beslis jij mee wie de winnaar wordt!

De prijsuitreiking vindt elk jaar plaats op de laatste dag van het festival en is altijd een feestelijke en spectaculaire afsluiting van het festival. Iedereen is van harte welkom hierbij aanwezig te zijn.

vMeivPYxkQR0r88xMLI5j2RGoBt1ckNmZwi7rbC7

Eerdere winnaars

tqnsjZEhFyxmdduhmlaRwpDnzQWf5hi99EpF6Sm4

DELFT CHAMBER MUSIC AWARD

Sinds 2018 wordt de Delft Chamber Music Award uitgereikt op het Delft Fringe Festival. Deze award is een aanmoedigingsprijs voor jong muzikaal talent. De jury selecteert uit alle muzikale voorstellingen drie genomineerden en kiest uiteindelijk één winnaar.

De winnaar van deze juryprijs wordt geprogrammeerd tijdens het eerstvolgende Delft Chamber Music Festival. Een kamermuziekfestival van wereldformaat waar de top van de klassieke muziek te zien en horen is.

CglvKEUVyBAPe3t4rRacR5Wa49HwLVlI5RWXtsWs

Eerdere winnaars

4guVe73YIPF8PYVN89S50Q5xze88Dozmg6wkZ6X8

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers