FAQ .

Vind het antwoord op jouw vraag!

Technische vragen

Op welk apparaat kan ik het beste de voorstellingen bekijken?
Voorstellingen zijn te bekijken op laptop, tablet en smartphone met minimaal Windows 7, Mac OSX 10.12, Android 6.0 of iOS 11.2. Een gameconsole is niet geschikt. Geschikte browsers zijn Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge, Opera en Safari. Internet Explorer wordt niet ondersteund. Zorg voor een sterke en stabiele internetverbinding.

Kan ik de voorstellingen ook casten?
Je kunt voorstellingen casten via Chromecast of AirPlay op Apple TV. Zorg voor een sterke en stabiele internetverbinding.

programma

Waar vind ik het programma?
Je vindt het programma via www.delftfringefestival.nl/agenda

Kan ik een voorstelling op elk moment bekijken?
Nee, het bekijken van de voorstellingen is gebonden aan vaste tijden. Je kunt de voorstellingen niet terugkijken of stopzetten. De tijden waarop je de voorstelling wordt uit vind je terug in het blokkenschema en op je ticket.

Hoe kom ik aan een festivalmagazine?
Je kunt het festivalmagazine ophalen in het paviljoen op de Markt. Je kunt het ook online bekijken via www.delftfringefestival.nl/festivalmagazine.

Hoe bestel ik een borrelbox?
Dit jaar hebben we de handen ineengeslagen met Huszár, de leukste brasserie aan de Hooikade in Delft. Zij hebben twee (h)eerlijke borrelboxen samengesteld. Je bestelt ze eenvoudig online

Voorstellingen

Kan ik contact opnemen met de makers?
De makers zijn persoonlijk aanwezig tijdens de Q&A sessies. Je kunt deze momenten gebruiken om je vragen te stellen en complimenten te maken, dat vinden ze superleuk! De Q&A-sessies zijn gratis.

Hoe werkt het stemmen op voorstellingen?
Heb je een voorstelling bekeken tijdens Delft Fringe Festival? Vergeet dan niet te stemmen! Direct na afloop van de voorstelling kun je online stemmen door 1 tot 5 sterren te geven. De voorstelling met de hoogste score wint de Delft Fringe Festival Publieksprijs en neemt het ‘Gouden Konijn’ mee naar huis. Elke voorstelling die tijdens Delft Fringe Festival te zien is maakt kans op de Delft Fringe Festival Publieksprijs.

Mijn vraag staat er niet tussen

Als je nog geen antwoord op je vraag hebt gevonden, dan kun je contact opnemen met de klantenservice.

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers