Veelgestelde vragen .

We staan voor je klaar!

Kaartverkoop

 • Vraag: Kan ik mijn kaart(en) annuleren?

Antwoord: Het is niet mogelijk om gekochte kaart(en) voor een voorstelling te annuleren. Je kunt deze wel altijd omboeken naar een ander moment of een andere voorstelling.

 • Vraag: Kan ik mijn kaart(en) omboeken?

Antwoord: Ja, je kunt kaarten omboeken naar een ander moment of andere voorstelling van jouw voorkeur. Stuur een mail naar kassa@delftfringefestival.nl

 • Vraag: Ik ben mijn toegangsbewijs kwijt, kan ik een nieuwe ontvangen?

Antwoord: Ja, stuur een e-mail met je naam en de naam en tijd van de voorstelling naar kassa@delftfringefestival.nl. Dan sturen we je dit zsm op per e-mail. 

 • Vraag: Kan ik kaarten kopen zonder een account aan te maken?

Antwoord: Nee, helaas kan dit niet. Om een ticket te kopen heb je altijd een account nodig in het ticketingsysteem Stager. Als je al eens eerder hebt ingelogd dan is hierna het invoeren van een e-mailadres voldoende om een ticket te kopen.

 • Vraag: Waar gaat het geld van mijn kaartje naartoe?

Antwoord: Van elk verkocht kaartje gaat 50% van de opbrengst naar de artiest. De andere 50% wordt gebruikt voor de organisatie van het festival. Delft Fringe Festival vindt dat kunst en cultuur voor iedereen bereikbaar moet zijn, daarom hebben we, ondanks de hoge inflatie, gekozen de ticketprijzen in 2023 niet te verhogen. De jonge makers ontvangen, naast 50% van de opbrengst van de kaartverkoop, ook een vaste onkostenvergoeding.

 • Vraag: Wat zijn de openingstijden van het festivalpaviljoen op de Markt (het roze konijn)?

Antwoord: Het festivalpaviljoen staat op de markt van 31 mei t/m 11 juni. Het is geopend op: Woensdag: 14.00 t/m 19.00 uur | Donderdag: 14.00 t/m 22.00 uur | Vrijdag: 14.00 t/m 22.00 uur | Zaterdag: 11.00 t/m 22.00 uur | Zondag: 11.00 t/m 16.00 uur

 • Vraag: Kan ik korting krijgen?

Antwoord: Om iedereen van het festival te kunnen laten genieten, heeft de organisatie besloten om deze festivaleditie de prijs van de kaarten niet te verhogen. Deze blijft €7,50 per voorstelling. En dat is toch mooi meegenomen! Maar er zijn nog wel leuke kortingsacties waar we je graag op wijzen!

Locaties

 • Vraag: Wat is de afstand tussen de locaties?

Antwoord: De locaties in de binnenstad liggen op maximaal 30 minuten lopen afstand van elkaar. Tussen de Markt en de festivallocaties in de TU-wijk (Royal Delft, de Hortus, Faculteit Bouwkunde en het Vakwerkhuis) pendelen op 2 en 3 juni TukTuks. Hier kun je gewoon instappen als je er één ziet staan. Of bel de TukTuk op afroep, op de locaties in de TU-wijk hangt het telefoonnummer. De TukTuks rijden op: Vrijdag 2 juni 18.30 t/m 23.00 uur | Zaterdag 3 juni 12.30 t/m 17.00 uur | Zaterdag 3 juni 18.30 t/m 23.00 uur

 • Vraag: Zijn alle locaties toegankelijk als je slecht ter been bent?

Antwoord: Omdat wij programmeren op bijzondere plekken is niet elke locatie geschikt voor bezoekers die rolstoelgebonden of slecht ter been zijn. In het festivalmagazine zie je op pagina 42 en 43 welke locaties toegankelijk zijn met een rolstoel en waar je een toilet voor mindervaliden vindt.

Let op: Tijdens het festival vinden er bestratingswerkzaamheden plaats in de Kerkstraat, vanaf het bruggetje tot aan de voorkant van de nieuwe kerk. Het Microtheater blijft wel bereikbaar

Programma

 • Vraag: Hoe lang duren de voorstellingen?

Antwoord: Geen lange avond op rood pluche in sjieke avondkleding. Maar geniet van korte voorstellingen van maximaal 30 minuten op intieme locaties. Het programma geeft je de mogelijkheid om 's middags en/of 's avonds 4 voorstellingen achter elkaar te bezoeken. Aanvangstijden van de voorstellingen: Donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag: 19,00, 20.00, 21.00 en 22.00 uur. Zaterdag en zondag middag: 13.00, 14.00, 15.00, 16.00 uur

 • Vraag: Hoe kan ik het festivalprogramma printen?

Antwoord: In het festivalmagazine vind je een blokkenschema. Deze kun je tijdens openingstijden ophalen bij Theater de Veste, HAL015 en het Vakwerkhuis. Tijdens het festival kun je het magazine ophalen bij ons festivalpaviljoen. Via de Delft Fringe Festival App kun je ook een persoonlijk festivalprogramma samenstellen door voorstellingen als favoriet te markeren met een hartje, deze worden vervolgens verzameld in een lijst op het tabblad 'favorieten'. Handig! En hier vind je ons blokkenschema online.

 • Vraag: Ik kom voor het eerste naar het festival, hebben jullie tips?

Antwoord: Zeker! We hebben hier een aantal handige tips voor je op een rij gezet. 

 • Vraag: Ik weet niet voor welke voorstelling ik kaartjes moet kopen? Hebben jullie tips?

Antwoord: Dat snappen we heel goed! Met maar liefst 29 makers is er heel wat te kiezen. Daar helpen we je graag bij. Hier vind je een aantal tips die je kunnen helpen bij het maken van je keuze! Ook helpen we je altijd graag verder via de klantenservice of bij het festivalpaviljoen.

 • Vraag: Ik ben programmeur/theateragent/scout en ik wil graag jullie festival bezoeken. Waar kan ik me melden?

Antwoord: Je bent van harte welkom! Op vrijdag 2 juni organiseren we een Expert Meeting voor vakgenoten en professionals waar je je voor kunt aanmelden. Daarnaast voorzien we je graag van een op maat gemaakt festivalprogramma, plus advies en informatie over een verblijf in Delft. Mail naar programmering@delftfringefestival.nl.

Diverse vragen

 • Kan ik mijn huisdier meenemen naar een voorstelling?

Helaas, huisdieren zijn niet toegestaan bij voorstellingen.

 • Zijn er vaste zitplaatsen?

Er zijn geen vaste zit- of staplaatsen op de locaties die deelnemen aan het Delft Fringe Festival. 

 • Hebben jullie een privacy verklaring?

Ja, die kun je hier vinden.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem contact op met de klantenservice via email, WhatsApp, telefoon of de chatfunctie op de website. 

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers