Handig, gebruik de Fringe App van 2024! .

21 mei 2024

Sinds twee jaar kun je gebruik maken van de Delft Fringe Festival app. De app is ontwikkeld en aan ons cadeau gedaan door Allister Smith van Apps for the People. De app is beschikbaar voor zowel iOS als voor Android smartphones.

Fringe Festival App

Je kunt in de app zoeken op genre, artiest, locatie of datum en direct bekijken naar welke voorstelling je wilt gaan. Je vindt er informatie over de voorstellingen. Ook is er een plattegrond in de app beschikbaar zodat je de adressen van de locaties ook meteen bij de hand hebt. Superhandig dus!

Stel jouw persoonlijke programma samen

Een leuke feature is 'de favorieten'. Hiermee kun je jouw eigen festivalbezoek samenstellen. Door bij een voorstelling op het hartje te klikken wordt het toegevoegd aan het tabblad favorieten. In dit tabblad verzameld zich vanzelf een mooie chronologische tijdlijn van voorstellingen die je wilt bezoeken.

Updaten vorige versie

Let op, heb je de app al eerder geinstalleerd? Voor de Android versie kun je dan gemakkelijk voor updaten kiezen om het programma van 2024 in de app te downloaden. Voor de iOS versie moet je een nieuwe app downloaden uit de App Store. De oude app kun je verwijderen van je telefoon en de nieuwe installeren. 

Gratis downloaden

Download de app zodat je op elk moment op de hoogte bent van het programma!  

Download Fringe App iOS

Download Fringe App Android

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers