ONTDEK .

Laat je verrassen, overrompelen, ontroeren en geniet.

Aanstormend talent

Tijdens het Delft Fringe Festival maak je als bezoeker kennis met nieuw aanstormend talent. Van muzikant tot danser en van theatermaker tot cabaretier en kleinkunstenaar. De voorstellingen vinden plaats op bijzondere locaties in Delft. Ontdek via het festival de pareltjes van de stad; van binnentuin tot woonkamer en van monument tot garage.

hR7uIx743Y0Lm7tNznidNqA4EIvBRVyxUrl4zg8R

Een complete belevenis

Dompel je onder in genres die je al kent of stap uit je comfortzone en bezoek een voorstelling waar je anders nooit voor zou kiezen. Zo is het festival niet alleen een cultureel uitje maar een complete belevenis. Voor fanatieke theaterliefhebbers, maar ook als je nog nooit in het theater hebt gezeten. Geen lange avond op rood pluche in sjieke avondkleding. Maar geniet van korte voorstellingen van maximaal 30 minuten op intieme locaties.

mJkccr2upfbuYGIB0EZgDMrMDXofCaFYtXtf59Pe

Springplank

Het Delft Fringe Festival is uitgegroeid tot een springplank voor veelbelovende jonge makers die voet aan de grond willen krijgen in het culturele landschap. Het festival biedt hen een plaats om op te treden en feedback te krijgen, van zowel publiek als professionals. Maar ook biedt het festival extra begeleiding in de artistieke carrière van de talenten. Grote kans dat je de makers van nu, volgend jaar weer tegenkomt. Maar dan in het theater of in de media! Jij kunt dan zeggen: "Ik was erbij, toen deze artiest voor het eerst optrad".

1LLWJKgoeG1injvrX3yMGpzht9uUZomRKhR27Do8

Door jouw ogen

Leuk! Op het Delft Fringe Festival mag je foto’s maken. We vinden het belangrijk wat jij vindt: wat heeft je geraakt of welke jonge maker heb je tijdens het festival ontdekt? Inspireer anderen en deel jouw ervaringen met de wereld!

Festivalinformatie

Ben je van plan om het Delft Fringe Festival te bezoeken? Hartstikke leuk! Alle praktische informatie hebben we voor je op een rij gezet. Lees voor je bezoek alles over de entree, kaartverkoop en toegankelijkheid.

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers