STEUN HET DELFT FRINGE FESTIVAL .

Geef het talent van de toekomst een kans.

Net als jij delen we een passie voor de podiumkunsten! Daarom brengen we ieder jaar talentvolle jonge makers en publiek samen in Delft. Makers krijgen een plek om te spelen, stralen en ervaring op te doen. Het publiek, zowel bestaand als nieuw, kan genieten van een unieke culturele ervaring. Wil jij ook bijdragen aan een succesvolle toekomst van het festival én de makers? Word dan Vriend of steun ons zakelijk als ondernemer en geniet als podiumkunstenliefhebber van de voordelen die dit met zich mee brengt!

Word Vriend

Al vanaf € 25,- (of als duo vanaf € 40,-) per jaar ben je Vriend en profiteer je van exclusieve voordelen:

  • Je wordt op de hoogte gehouden van het festival en activiteiten door het jaar heen.
  • Je ontvangt als eerste het festivalmagazine in de brievenbus.
  • Je krijgt voorrang bij de kaartverkoop van het festival.
  • Jaarlijks ontvang je een uitnodiging voor de exclusieve Vriendenbijeenkomst. We organiseren elke keer een verrassende culturele activiteit.

Belastingvoordeel
Door periodiek te schenken wordt je gift volledig aftrekbaar. Afhankelijk van je inkomen komt een gift van € 100 bruto dan neer op € 47,50 of € 35 netto per jaar. Wil je je belastingvoordeel eenvoudig berekenen, ga dan naar de handige rekenmodule.

Heb je vragen of opmerkingen neem dan contact op met Roel Beeftink - Funcken via roel@delftfringefestival.nl.

Voor ondernemers

Wil je als bedrijf het festival een warm hart toedragen? We maken graag kennis! We bieden een breed scala aan mogelijkheden om bedrijven zichtbaar te maken en relevante, verrassende ontmoetingen te creëren. Daarnaast kun je ook sponsoren door middel van uitwisseling van expertise, goederen of diensten. We vinden altijd een creatieve manier om het doel te bereiken.

Meer weten? Roel Beeftink-Funcken, (roel@delftfringefestival.nl), bespreekt graag de mogelijkheden met je.

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers