Festivalpaviljoen .

Zeg 'hallo' tegen het roze Fringe Konijn.

Het konijn op de Markt

Ons festivalpaviljoen heeft de vorm van een groot, magenta gekleurd, origami-konijn. Maar liefst 7 meter hoog, die kan je dus zeker niet missen! Je kunt hier tijdens het festival kaarten kopen voor de voorstellingen en andere activiteiten. Ook kun je er terecht voor informatie over de voorstellingen en de makers. En ben je op zoek naar een festivalmagazine op papier? Die kun je hier ophalen.

uPoafCGfzvcou4dQF979Yy4c2Hm7FG4fbdmi5nMs

Gemaakt door studenten

Het paviljoen is in 2021 gemaakt in samenwerking met de faculteit Bouwkunde van de TU Delft. Ter ere van het 10-jarig jubileum van het Delft Fringe Festival. Studenten van de minor Archineering hebben ons nieuwe festivalpaviljoen ontworpen, uitgewerkt én gebouwd! Met dit traject slaan we een brug tussen jonge makers in de techniek en jonge makers in de podiumkunsten. Benieuwd hoe de samenwerking met de TU Delft er precies uitzag? 

MXcWait3pVBemhaPz1ARc3GCUeZlTos4IIQhN4Gy

Maak het Fringe Konijn

Speciaal voor de jonge theaterliefhebbers hebben we een kleurplaat en 3d-doeplaat van het Fringe Konijn klaarliggen. Haal ze gratis op bij het festivalpaviljoen. Ga daarna lekker aan de slag met kleuren, knippen, vouwen en plakken!

Wil je thuis aan de slag? Op de Fringe 4 Kids pagina kun je de platen ook downloaden en thuis uitprinten. 

BAfXLjullRL1Xp3mMb5W3JqvLt29QqrwmmL0Z5VB

Het Gouden Konijn

Elke voorstelling die tijdens Delft Fringe Festival te zien is maakt kans op de publieksprijs. De maker van de voorstelling die door de bezoekers als hoogst wordt gewaardeerd wint. Deze winnaar is tijdens de volgende festivaleditie verzekerd van een speelplek én te zien in het campagnebeeld. Daarnaast neemt de winnaar ‘Het Gouden Konijn’ mee naar huis! Deze ludieke trofee refereert naar het festivalpaviljoen op de Markt.

vV7FqsixYeZ87GqJWNXSRy23uF7QOsmDSUaB7Ziw

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers