PROFESSIONALS .

Delft Fringe Festival voor vakgenoten.

Ben jij een nieuwe maker en wil spelen tijdens het Delft Fringe Festival? Wil jij als professional een bezoek brengen aan het Delft Fringe Festival? Wil je een voorstelling uit de festivalprogrammering boeken? Of ben je op zoek naar (beeld)materiaal voor een artikel? We helpen je hieronder graag op weg.

Nieuwe Makers

Het Delft Fringe Festival is één van de belangrijkste en grootste theaterfestivals voor nieuwe makers in Nederland. Het jaarlijkse festival biedt een podium aan 50 nieuwe makers dat alle genres van de podiumkunsten omvat, waaronder muziek, dans, toneel, opera, muziektheater, familietheater, kleinkunst, cabaret, circus en alle crossovers die daarvan mogelijk zijn. Het Delft Fringe Festival werkt met een open call, vanaf oktober tot en met december heb je de mogelijkheid om je aan te melden voor het eerstvolgende festival.

Bekijk aanmeldplatform en deelnemersvoorwaarden

meld je aan voor de nieuwsbrief

Programmeurs & vakgenoten

Het Delft Fringe Festival is er voor het publiek én voor vakgenoten. Tijdens het festival ontdek je voorstellingen van een nieuwe generatie makers en ontmoet je vakgenoten. We nodigen je van harte uit voor de expertmeeting, de officiële festivalopening en voorzien je daarnaast graag van een op maat gemaakt festivalprogramma en advies en informatie over een verblijf in Delft.

Het Delft Fringe Festival nodigt een brede selectie aan vakgenoten uit om een bezoek te brengen aan het festival. Heb je (nog) geen uitnodiging ontvangen?

Meld je aan als professional

Pers

Voor het aanvragen van interviews, perskaarten en fotomateriaal, kun je contact opnemen met: Annemarie Oorthuizen | annemarie@delftfringefestival.nl | 06 14 37 66 76.

download perskit

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers