31 MEI - 11 JUNI 2023

PROFESSIONALS .

Delft Fringe Festival voor vakgenoten.

Ben jij een nieuwe maker en wil spelen tijdens het Delft Fringe Festival? Wil jij als professional een bezoek brengen aan het Delft Fringe Festival? Wil je een voorstelling uit de festivalprogrammering boeken? Of ben je op zoek naar (beeld)materiaal voor een artikel? We helpen je hieronder graag op weg.

NIEUWE MAKERS

Het Delft Fringe Festival is één van de belangrijkste en grootste theaterfestivals voor nieuwe makers in Nederland. Het jaarlijkse festival biedt een podium aan ±50 nieuwe makers dat alle genres van de podiumkunsten omvat, waaronder muziek, dans, toneel, opera, muziektheater, familietheater, kleinkunst, cabaret, circus en alle crossovers die daarvan mogelijk zijn. Het Delft Fringe Festival werkt met een open call, vanaf oktober tot en met december heb je de mogelijkheid om je aan te melden voor het eerstvolgende festival.

PROGRAMMEURS & VAKGENOTEN

Het Delft Fringe Festival is er voor het publiek én voor vakgenoten. Tijdens het festival ontdek je voorstellingen van een nieuwe generatie makers en ontmoet je vakgenoten. We nodigen je van harte uit voor de expertmeeting, de officiële festivalopening. Daarnaast voorzien we je graag van een op maat gemaakt festivalprogramma, plus advies en informatie over een verblijf in Delft. Het Delft Fringe Festival nodigt een brede selectie aan vakgenoten uit om een bezoek te brengen aan het festival. Heb je (nog) geen uitnodiging ontvangen? Meld je dan hieronder aan of mail naar programmering@delftfringefestival.nl

Pers

Voor het aanvragen van interviews, perskaarten en fotomateriaal, kun je contact opnemen met: Annemarie Oorthuizen | annemarie@delftfringefestival.nl | 06 14 37 66 76.

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers