PROFESSIONALS .

Delft Fringe Festival voor vakgenoten.

Delft Fringe Festival is niet alleen een springplank voor nieuwe makers richting het werkveld, maar ook een verbindende kracht tussen professionals en de makers die aan het begin van hun carrière staan. Het is belangrijk om elkaar te leren kennen, elkaar te snappen en vooral ook te weten wat je aan elkaar hebt.

BEZOEK HET FESTIVAL

Het Delft Fringe Festival vindt elk jaar plaats in juni. Tijdens het festival ontdek je voorstellingen van een nieuwe generatie makers en ontmoet je vakgenoten. Het Delft Fringe Festival nodigt elk jaar een brede selectie aan vakgenoten uit om een bezoek te brengen aan het festival. Kom naar de opening op de eerste festivaldag en sluit aan bij de Expert Meeting die we organiseren tijdens het festival. Daarnaast voorzien we je graag van een op maat gemaakt festivalprogramma, plus advies en informatie over een verblijf in Delft.

De Expert Meeting

Jaarlijks organiseert Delft Fringe Festival een Expert Meeting tijdens het festival. Tijdens de expertmeeting gaan professionals uit het werkveld met elkaar om de tafel: programmeurs van theaters en festivals, (jonge) makers en andere geïnteresseerden die werkzaam zijn in het theaterwerkveld. We gaan het gesprek met elkaar aan over actuele en relevante thema's. De expertmeeting is gratis te bezoeken.

BLIJF OP DE HOOGTE

Heb je (nog) geen uitnodiging ontvangen om het festival te bezoeken of aanwezig te zijn bij de expertmeeting en wil je dit wel? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief speciaal voor vakgenoten of mail naar programmering@delftfringefestival.nl.

BOEK EEN VOORSTELLING

Wil je een voorstelling uit de festivalprogrammering boeken?

Leuk! Neem contact op met programmering@delftfringefestival.nl voor meer informatie.

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers