31 MEI - 11 JUNI 2023

FESTIVALINFORMATIE .

De belangrijkste informatie op een rij.

Kaartverkoop online
Tickets bestel je eenvoudig via de website van Delft Fringe Festival. Kies de gewenste voorstelling en doorloop het bestelproces. Nadat de betaling is geslaagd ontvang je een bevestigingsmail met een link naar je e-ticket(s).

Kaartverkoop aan de kassa
Tijdens het festival zijn er twee kassa’s geopend waar je tickets kunt kopen. De eerste is het festivalpaviljoen, het roze Delft Fringe Konijn, midden op de Markt. Daarnaast is er een kassa in het Rietveld Theater.

Vaste ticketprijzen
De voorstellingen duren maximaal 30 minuten en kosten € 7,50 per persoon. Wist je dat van elk verkocht kaartje 50% van de waarde naar de artiest gaat? De overige 50% wordt gebruikt voor de organisatie van het festival. Voor de vaste festivalbezoeker zal het zal even wennen zijn, maar vanaf dit jaar zijn er geen festivalmunten of -bandjes. Dit heeft te maken met duurzaamheid en corona. Niet getreurd, spontaan aanwaaien bij een voorstelling kan nog steeds! Ook op de locatie zelf kan je dit jaar een kaartje kopen.

Language? No Problem!
Een groot aantal voorstellingen is ook geschikt voor niet-Nederlandstalige bezoekers. Dit zijn voorstellingen die in het Engels uitgevoerd worden of waarin geen (of nauwelijks) taal gebruikt wordt. Tip: je kunt onze website delftfringefestival.nl eenvoudig van NL naar EN switchen door op de vlag te drukken, zo kun je alle festivalinformatie ook in het Engels lezen.

Fringe 4 Kids en leeftijdsadvies
Voorstellingen met het genre familievoorstelling zijn speciaal gemaakt voor kinderen. Bij voorstellingen met een ander genre bepaal je naar eigen inzicht of het geschikt is voor jouw kind. Om je hierbij te helpen vermelden we bij elke voorstelling een leeftijdsadvies.

Toegankelijkheid
Delft Fringe Festival wil voor iedereen toegankelijk zijn. Maar omdat wij programmeren op bijzondere plekken is niet elke locatie geschikt voor bezoekers die rolstoelgebonden of slecht ter been zijn.

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers