31 MEI - 11 JUNI 2023

Alle uitvoeringen van

Prijsuitreiking .

Prijsuitreiking

Delft Fringe Festival Publieksprijs .

zo. 12 juni 2022 18:00

Op zondag 12 juni 18:00 uur sluiten we het Delft Fringe Festival 2022 feestelijk af met de prijsuitreiking. Dit vindt plaats in het Rietveld Theater. Dit wil je niet missen, want jij wil toch ook weten wie de winnaars zijn van het festival! De prijsuitreiking is altijd een heel spektakel en een prachtige afsluiting van het festival. De entree is gratis.

Delft Fringe Festival Publieksprijs

Elke voorstelling die tijdens het festival te zien is maakt kans op de Delft Fringe Festival Publieksprijs. Bezoek je een voorstelling tijdens het festival? Dan kun jij meebeslissen welke maker de publieksprijs wint. Vergeet dus niet te stemmen! Na afloop van elke voorstelling kun je 1 tot 5 sterren geven. De maker van de voorstelling die door de bezoekers als hoogst wordt gewaardeerd wint. Deze winnaar is tijdens de volgende festivaleditie verzekerd van een speelplek én te zien in het campagnebeeld van dat jaar. Daarnaast neemt de winnaar ‘Het Gouden Konijn’ mee naar huis! Deze ludieke trofee refereert naar het festivalpaviljoen op de Markt, dat de vorm heeft van een konijn. Dus stem mee en kom naar de prijsuitreiking, want elke stem telt!

Delft Chamber Music Award
Naast de publieksprijs wordt vanavond ook de Delft Chamber Music Award uitgereikt. Deze award is een aanmoedigingsprijs voor jong muzikaal talent. De jury van het Delft Chamber Music Festival selecteert uit alle muzikale voorstellingen die dit jaar spelen op het Delft Fringe Festival drie genomineerden en kiest uiteindelijk één winnaar. De winnaar van deze juryprijs wordt geprogrammeerd tijdens het eerstvolgende Delft Chamber Music Festival.

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers