Expo .

TU Delft & Delft Fringe Festival.

BEZOEK DE EXPO ‘HET ORIGAMI KONIJN’

Ter gelegenheid van het tienjarige jubileum van het Delft Fringe Festival sloegen wij de handen ineen met de TU Delft - faculteit Bouwkunde - om samen invulling te geven aan een onderwijsprogramma.

Tijdens de minor Archineering werkten studenten de afgelopen maanden aan een beeldbepalend festivalpaviljoen voor op de Markt. Uit alle inzendingen werd gekozen voor het winnende ontwerp van Bartek Kotlicki en Ben Provan-Bessell, studenten aan de Faculteit Elektrotechniek, Wiskunde & Informatica.

Onder begeleiding van verschillende professionals is het ontwerp doorontwikkeld en gerealiseerd. Hiervoor gaat speciale dank uit naar Wittehaai (Cas van der Zanden en Veerle de Vries) en de TU Delft (Koen Mulder, Rufus van den Ban en Roel van de Pas).

Met dit traject slaan we een brug tussen jonge makers in de techniek en jonge makers in de podiumkunsten. Benieuwd hoe de samenwerking en het traject er precies uit hebben gezien? In de expositie ‘Het Origami Konijn’ kun je hier alles over lezen en bekijken.

AggICo3SvSCboAH22m4L05aGRjs0YTga1DkPB8OA

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers