31 MEI - 11 JUNI 2023

DELFT FRINGE FESTIVAL PUBLIEKSPRIJS .

Lees meer over de winnaars.

Tappin-It Collective WINT DE PUBLIEKSPRIJS DELFT FRINGE FESTIVAL 2021!

Alle digitale stemmen zijn geteld en de winnaar is bekend: Tappin-It Collective wint met de voorstelling IRMA de publieksprijs van het Delft Fringe Festival 2021! Met het winnen van deze prijs zijn Doortje Peters en Robin Lie van Tappin-It Collective verzekerd van een speelplek op de volgende festivaleditie én zijn ze te zien als het campagnebeeld van 2022.

7wCyI33HcQx8rXeT3bsCYJe772FgoqDHc7QOqHeS

DELFT FRINGE PUBLIEKSPRIJS

Elke voorstelling die tijdens Delft Fringe Festival te zien is maakt kans op de Delft Fringe Festival Publieksprijs. De voorstelling die door de bezoekers als hoogst wordt gewaardeerd wint. Deze winnaar is tijdens de volgende festivaleditie verzekerd van een speelplek én te zien in het campagnebeeld van dat jaar. Daarnaast neemt de winnaar ‘Het Gouden Konijn’ mee naar huis! Deze ludieke trofee refereert naar het festivalpaviljoen op de Markt, dat de vorm heeft van een konijn.

Eerdere winnaars

2019 ◆ Dion van Rijt
2018 ◆ Sanne Vleugels & Astrid Klinkenberg
2017 ◆ De Gestampte Meisjes
2016 ◆ LUDIQUE
2015 ◆ EAST 74 i.s.m. Melissa Roos en Jan Tekstra
2014 ◆ Madelène Veraa

Delft Chamber Music Award

De Delft Chamber Music Award is een aanmoedigingsprijs voor jong muzikaal talent. Het Delft Chamber Music Festival, een kamermuziekfestival van wereldformaat onder artistieke leiding van Nino Gvetadze, selecteert uit alle muzikale voorstellingen die spelen op het Delft Fringe Festival drie genomineerden en kiest uiteindelijk één winnaar.

De winnaar van deze juryprijs wordt geprogrammeerd tijdens de volgende editie van het Delft Chamber Music Festival. Een festival waar elke zomer de wereldtop van de klassieke muziek voor naar Delft komt om in het prachtige historische decor te musiceren.

Eerdere winnaars

2021 ◆ Duo Sola
2019 ◆ Belinfante Quartet en Jordi J. Cárdenas
2018 ◆ DOT Quartet

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers