DELFT FRINGE NIGHT .

Hitproducties en publieksfavorieten van eerdere festivaledities.

Herbeleef het festivalgevoel

Buiten het festival om organiseren wij sinds 2016 drie keer per jaar een Delft Fringe Night. Een initiatief dat inmiddels tot ver buiten Delft omarmd is, want de Delft Fringe Nights zijn elke keer weer tot op de laatste stoel uitverkocht. Tijdens deze bijzondere avonden in het Rietveld Theater in Delft word je als toeschouwer getrakteerd op een verrassend combinatieprogramma van verschillende podiumkunstengenres, samengesteld uit een aantal hitproducties en publieksfavorieten van eerdere festivaledities.

akDaeFRm63DxpkAYBNEXr2eAOpjdBxQI7cCwZ8zD

Het perfecte uitje

Met de Delft Fringe Nights laten we ons vaste publiek het zinderende festivalgevoel herbeleven. Maar de avonden blijken, juist vanwege hun diversiteit, ook steeds weer een grote aantrekkingskracht te hebben op nieuw publiek. Voor iedereen die nieuwsgierig is naar een nieuwe generatie theatermakers en/of wel eens een nieuw genre binnen de podiumkunsten wil ‘proeven’, zijn de Delft Fringe Nights het perfecte uitje.

BD4cCBk5boeldJbVr3lk6escXUrra3rzUUoCPYz0

Ontmoeting met het publiek

Ook voor de deelnemende makers zijn de avonden een feest. Want al worden ze na hun optreden op ons festival vaak ook uitgenodigd om op andere festivals en in andere theaters in het land te spelen, het lukt dan dikwijls nog niet om ook meteen volle zalen te trekken. Zij zijn dan ook dolblij met de altijd uitverkochte Delft Fringe Nights. Maar zeker ook met de ontmoeting met het enthousiaste publiek na afloop en de feedback die ze daarbij krijgen.

CJNqhMGhdDntflmCWDNQ4bnvKyPgM86VLZrTZz6T

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers