Het origami Fringe konijn .

Maak kennis met het festivalpaviljoen.

kom je ook hallo zeggen?

Het roze Origami Fringe Konijn - 7 meter hoog! - staat dit jaar voor het eerst op de Markt! Hij kan niet wachten om kennis te maken met alle kleine en grote theaterliefhebbers uit Delft en omgeving! Loop of fiets je ook even langs dit jaar? Je haalt hier gratis een 3d-origami-kleurplaat van het konijn op, om thuis mee te knutselen. Maar ook start hier de enige echte konijnenroute van Delft!

Het konijn is het eerste onderdeel van ons nieuwe festivalpaviljoen.

test

maak het origami fringe konijn 

Speciaal voor de jonge theaterliefhebbers hebben we een 3D-kleurplaat van het Origami Fringe Konijn klaarliggen. Haal de kleurplaat gratis op bij het festivalpaviljoen aan de Markt. Ga daarna lekker aan de slag met kleuren, knippen, vouwen en plakken! 

De kleurplaat is ook thuis uit te printen. Je krijgt het beste resultaat op A3-formaat (135 grams papier), maar hij is voor het printgemak ook beschikbaar op A4-formaat.

Download op A3-formaat
Download op A4-formaat

Knutsel het Origami Fringe Konijn

WINACTIE: Is jouw Konijn klaar? Vergeet hem dan niet te delen op social media. Als je dit uiterlijk donderdag 3 juni 2021 doet, @delftfringefestival noemt en gebruik maakt van #fringekonijn, dan maak je kans op toegang tot een familievoorstelling naar keuze op 4, 5 of 6 juni! De drie winnaars worden vrijdag 4 juni bekend gemaakt.

Wandel de konijnenroute

Zin om lekker naar buiten te gaan? Wandel dan tussen 29 mei en 6 juni de Delft Fringe Konijnenroute! Spot jij het 3D-origami-konijn op de verschillende Delft Fringe locaties? Zet ze alle zeven op hun mooist op de foto. Als je de foto's na afloop bij het paviljoen op de Markt laat zien, ontvang je een kleine verrassing! 

Je kan de route downloaden op je telefoon of vooraf uitprinten. De route duurt ongeveer 35 minuten.


Download de Konijnenroute
test

Het gouden konijn

Wist je dat de voorstelling met de meeste stemmen elk jaar de publieksprijs wint? Met de komst van het Fringe Konijn krijgt de winnaar vanaf dit jaar helemaal in stijl het ‘Gouden Konijn’ mee naar huis. Dus stem mee op jouw favoriet. Elke stem telt!

Lees meer over de festivalprijzen
test

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers