31 MEI - 11 JUNI 2023

HET DELFT FRINGE KONIJN .

Maak kennis met het festivalpaviljoen.

KOM JE OOK HALLO ZEGGEN?

Het roze Fringe Konijn - 7 meter hoog! - staat dit jaar voor de tweede keer op de Markt! Hij kan niet wachten om kennis te maken met alle kleine en grote theaterliefhebbers uit Delft en omgeving! Loop of fiets je ook even langs dit jaar? Je haalt hier gratis een kleurplaat of 3d-origami-doeplaat van het konijn op, om thuis mee te knutselen. 

Het konijn is het eerste onderdeel van ons nieuwe festivalpaviljoen.

IWloSwF7eSg1mwlGY6b8wsFw5XXhvhNsC5dLElyb

MAAK HET ORIGAMI FRINGE KONIJN

Speciaal voor de jonge theaterliefhebbers hebben we een kleurplaat en 3d-doeplaat van het Fringe Konijn klaarliggen. Haal ze gratis op bij het festivalpaviljoen aan de Markt en bekijk de tutorial. Ga daarna lekker aan de slag met kleuren, knippen, vouwen en plakken! De kleur- en/of doeplaat is ook thuis uit te printen.

Je krijgt met de doeplaat het beste resultaat op A3-formaat (135 grams papier), maar hij is voor het printgemak ook beschikbaar op A4-formaat.

RfDvYIicCvgNFAOWrA6hjOvY9BFdwbhns7GHQhof

Winactie 2022

Is jouw geknutselde Konijn klaar? Vergeet hem dan niet te delen op Instagram. Als je dit uiterlijk donderdag 9 juni 2022 doet voor 18:00 uur, @delftfringefestival noemt en gebruik maakt van #fringekonijn, dan maak je kans op toegang tot een familievoorstelling naar keuze op 11 of 12 juni! De drie winnaars worden donderdag 9 juni 2022 om 20:00 uur bekend gemaakt.

HET GOUDEN KONIJN

Wist je dat de voorstelling met de meeste stemmen elk jaar de publieksprijs wint? Met de komst van het Fringe Konijn krijgt de winnaar vanaf dit jaar helemaal in stijl het ‘Gouden Konijn’ mee naar huis. Dus stem mee op jouw favoriet. Elke stem telt!

XKwntYmtJUAcNu2cWMSs24XVwmjpAQ0pGzSqmM09

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers