Alles over Delft Fringe voor kinderen! .

17 mei 2021

Delft Fringe Festival laat ook kinderen de magie van het theater beleven. Ze kunnen meedansen in de woonkamer, zich laten betoveren en theatrale sprookjes ontdekken. Maak kennis met ons 7-meter-hoge roze konijn, ga aan de slag met de 3D-origami-kleurplaat of wandel de konijnenroute! Kortom, er staat genoeg op het programma voor alle kids!

Programma: Alle Fringe 4 Kids voorstellingen op een rij!

Elke weekdag na schooltijd staat er om 15:00, 16:00 en 17:00 uur een familievoorstelling op het programma. Op woensdag is het helemaal feest, dan kun je tussen 13:00 en 19:00 uur non-stop theater kijken! In de weekenden kun je 's ochtends van 08:00 tot 11:00 uur een voorstelling aanzetten. Met een boterham met hagelslag op schoot en een lekkere kop koffie voor papa en mama erbij heb je zo een perfecte start van je weekend!

De Fringe 4 Kids Borrelbox

Dit jaar kun je een heerlijke Fringe 4 Kids Borrelbox bestellen. Dat maakt het kijken naar Delft Fringe Festival toch helemaal af! Geniet van één of meer voorstellingen en smul van allerlei lekkers erbij! De box is samengesteld door Huszár. 

Het Origami Fringe Konijn: Kom je ook 'hallo' zeggen?

Het roze Origami Fringe Konijn - 7 meter hoog! - staat dit jaar voor het eerst op de Markt! Hij kan niet wachten om kennis te maken met alle kleine en grote theaterliefhebbers uit Delft en omgeving! Loop of fiets je ook even langs? Je haalt hier gratis de 3D-origami-kleurplaat van het konijn op, om thuis mee te knutselen. Maar ook start hier de enige echte konijnenroute van Delft!

Zelf aan de slag: 3D-origami-kleurplaat

Speciaal voor de jonge theaterliefhebbers hebben we een 3D-origami-kleurplaat van het Origami Fringe Konijn gemaakt. Haal hem gratis op bij het festivalpaviljoen op de Markt. Dit kan dagelijks vanaf 29 mei tussen 14:00 en 20:00 uur. Of download de plaat direct vanaf de website en ga lekker aan de slag met kleuren, knippen, vouwen en plakken.

Download op A3-formaat

Download op A4-formaat

WINACTIE: Is jouw Fringe Konijn klaar? Vergeet hem dan niet te delen op social media. Als je dit uiterlijk donderdag 3 juni 2021 doet, @delftfringefestival noemt en gebruik maakt van #fringekonijn, dan maak je kans op toegang tot een familievoorstelling naar keuze op 4, 5 of 6 juni! De drie winnaars worden vrijdag 4 juni bekend gemaakt.

Lekker naar buiten: Wandel de konijnenroute

Zin om lekker naar buiten te gaan? Wandel dan de Delft Fringe Konijnenroute! Spot jij het 3D-origami-konijn op de verschillende Delft Fringe locaties? Zet ze alle zeven op hun mooist op de foto. Als je de foto's na afloop bij het paviljoen op de Markt laat zien, ontvang je een kleine verrassing!

Download de Konijnenroute

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers