31 MEI - 11 JUNI 2023

Nannette Poortinga in de media .

02 juni 2021

Woensdag 19 mei stond een interview met Nannette Poortinga in het Nederlands Dagblad en op 29 mei werd ze geinterviewd door Radio 1. Zij vertelt over haar voorstelling 'Mis': "een kleinkunstvoorstelling over een miskraam en al het moois, lelijks en grappigs (ja echt) dat daarbij komt kijken". Lees het interview in het Nederlands Dagblad of boek direct tickets voor de filmische vertoning van haar voorstelling.

Koop tickets voor 'Mis' van Nanette Poortinga

 

De miskraam naar het theater: ‘Hoe verenig ik dit leed met een God die alles in de hand heeft?’

Nannette Poortinga: "Een aantal jaar geleden kreeg ik voor het eerst een miskraam. Daarna werd een fantastische gezonde dochter geboren. Anderhalf jaar geleden volgde opnieuw een miskraam. Ik was enorm verdrietig, en de hele wereld zat op slot vanwege corona. Vrienden konden niet langskomen, mijn werk in het theater lag stil …’ En dus besloot Poortinga haar verhaal te delen in blogvorm, op haar website nannettepoortinga.com. Die teksten vormen de basis voor de kleinkunstvoorstelling Mis die vanaf donderdag 27 mei online te zien is tijdens Delft Fringe Festival."

Lees het interview

Voorstelling 'Mis' : persoonlijk verhaal over de rouwverwerking na een miskraam

Met het Oog op Morgen: In haar voorstelling 'Mis' vertelt ze een persoonlijk verhaal over al het lelijks en ja -ook het grappigs- dat er bij een miskraam komt kijken.

Luister & kijk het interview op NPO Radio 1

 

Bekijk de trailer van 'Mis'

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers