Vrijdagavond twee Q&A's: Fieke Opdam en Alienated .

28 mei 2021

Vanavond staan er twee voorstellingen op het programma waarbij je na afloop gratis kunt aansluiten bij een Q&A! Ontmoet de makers Alienated en Fieke Opdam en praat samen met hen en andere festivalbezoekers na over hun voorstellingen!

Alienated met Playstation Blackout

Life isn’t a videogame, they say. Maar wat als we het wel zo zouden beschouwen? Een wereld waarin elke fout je ondergang kan betekenen, en de continue druk om te overwinnen. Falen is geen optie in dit tijdperk. Is alles beter, wanneer je een moment oneindig opnieuw kan herbeleven, om de juiste weg naar geluk te vinden? In een videogame houdt niets je tegen, behalve de pauze knop.

De voorstelling start om 21:00 uur. Aansluitend vindt de Q&A plaats om 21:30 uur.

Koop tickets voor Alienated

Lees ook: Interview Alienated in de Telegraaf

 

Fieke Opdam met Présence

Als je altijd net een beetje té bent, moet je dan kleiner worden of moet er gewoon meer ruimte komen? In Présence bevecht Fieke haar bewegingsvrijheid. Na negen jaar de echtgenote van Jesus Christ Himself te zijn geweest, stond zij opnieuw op straat. De ruimte die voor haar lag, voelde eindeloos maar de bodem onder haar voeten ook. Waar ga je staan als je opnieuw moet beginnen, maar ook de wereld wilt veroveren? Présence is een voorstelling over dat wat er eerder nooit mocht zijn. Wat ondergronds bleef wordt eigenhandig door Fieke uitgegraven, op een hoop gegooid en gebruikt als podium.

De voorstelling start om 21:00 uur. Aansluitend vindt de Q&A plaats om 21:30 uur.

Koop tickets voor Fieke Opdam

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers