31 MEI - 11 JUNI 2023

Eerste Hulp Bij Jouw Keuze (EHKB) .

28 mei 2021

Voor het eerst in 10 jaar kent Delft Fringe Festival een online editie. Supergaaf natuurlijk! Maar er staan ook allerlei nieuwe onderdelen op het programma die je misschien nog niet kent. Zoals de EHBK, de Eerste Hulp Bij jouw Keuze sessies. Maar eigenlijk is dit niks nieuws! Het is namelijk een onderdeel dat we in een nieuw jasje hebben gegoten. Normaal stonden onze programmeurs twee keer per dag op de Markt om bezoekers te voorzien van advies en vragen te beantwoorden. Dat doen we dit jaar precies zo, maar dan online!

Waarom de EHBK?

Dit jaar heb je keuze uit meer dan 400 voorstellingen. We begrijpen het heel goed als je daar wat hulp en advies bij kunt gebruiken. Wil je weten welke voorstelling het beste bij jouw smaak past? Of heb je zin om wat nieuws te ontdekken? Tijdens het festival staan de programmeurs (Rémon en Tamara) persoonlijk een aantal keer per dag online voor je klaar om je op weg te helpen.

Hoe werkt de EHBK?

Je kunt elke dag gratis aansluiten bij een EHBK. Dat hoeft niet precies bij de starttijd van de sessie te zijn, je kunt ook later inloggen om je vraag te stellen of om advies te vragen. Dit doen we via het platform wonder.me. Dit werkt het beste in een Chrome webbrowser. Ken je het platform niet? Geen probleem! Ook dat leggen onze programmeurs je supersnel uit. 

Wanneer zijn de EHBK's?

Op doordeweekse dagen kun je op 12:00 en 18:00 uur aanhaken bij een EHBK. In het weekend staan onze programmeurs maar liefst vier keer per dag voor je klaar! Om 11:00, 12:00, 13:00 en 18:00 uur. Grote kans dat er een tijdsstip tussen zit die in jouw agenda past! 

Sluit bij een EHBK

Programmeur Rémon legt je graag uit wat de EHBK is!

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers