31 MEI - 11 JUNI 2023

Hoe moet je stemmen? .

31 mei 2021

Elke voorstelling die tijdens Delft Fringe Festival te zien is maakt kans op de Delft Fringe Festival Publieksprijs. De voorstelling die door de bezoekers als hoogst wordt gewaardeerd wint. Deze winnaar is tijdens de volgende festivaleditie verzekerd van een speelplek én te zien in het campagnebeeld van dat jaar. Daarnaast neemt de winnaar ‘Het Gouden Konijn’ mee naar huis! Maar, hoe werkt dat stemmen nou precies dit jaar? 

Hoe moet je stemmen? 

Tijdens voorgaande festivaledities verliep het stemmen via papieren stembiljetten. Tijdens de online editie van 2021 werkt dit een beetje anders. Daarom leggen we je graag uit hoe je stemt op jouw favoriet.

Wanneer de voorstelling is afgelopen, zie je een pagina met een foto van de artiest. Linksboven de playknop zie je 5 donkergrijze sterren. As je met je huis erover heen gaat lichten ze op. Hier kun je jouw stem geven door op het aantal sterren te klikken dat je de voorstelling waard vond. Dit is maximaal 5 sterren. De sterren kleuren nu van donkergrijs naar wit.

Let op: Heb je het scherm al weggeklikt? Als je nog binnen het uur na aanvang van de voorstelling zit, dan kun je opnieuw op de kijklink drukken en alsnog stemmen. Realiseer je je pas na een uur dat je niet hebt gestemd, dan kun je helaas niet meer stemmen. Heb je nog vragen of wil je ons wel nog laten weten wat je van de voorstelling vond? Stuur dan een bericht naar onze klantenservice via de chatfunctie in de website of via WhatsApp (0640756133), mail naar kassa@delftfringefestival.nl of loop langs bij ons festivalpaviljoen op de Markt.

Programmeurs Tamara en Rémon over het stemproces

Tamara en Rémon vertellen je in onderstaande korte video alles over het stemmen. Extra handig: op het einde van de video zie je een voorbeeld van hoe je moet stemmen als je een voorstelling hebt gekeken. 

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers