Ontdek alles over de Fringe Tours .

02 mei 2022

Ontdek Delft én geniet tegelijkertijd van podiumkunsten met lef! Delft - Delft Fringe Festival biedt je dit jaar naast ruim 350 voorstellingen een gouden combi aan: maak een tour door het historische Delft met een officiële gids van Explore Delft en geniet onderweg van verrassende voorstellingen van jonge makers op bijzondere locaties in de stad. Nog leuker, je kunt dit te voet doen maar ook met een bootje door de grachten! Delft Fringe Festival is dit jaar van 2 t/m 12 juni. 

Delft Fringe Tours

Kun je niet goed kiezen welke voorstellingen je wilt bezoeken? Laat je je graag verrassen? Of vind je het leuk om een compleet dagje Delft te doen? Kies dan voor een Delft Fringe Tour! De tours zijn speciaal samengesteld door de programmeurs van het Delft Fringe Festival en worden verzorgd door de professionele gidsen van Explore Delft. Er zijn vier tours om uit te kiezen: Fringe Tour, Fringe 4 Kids Tour, Canal Tour en Language No Problem Tour. Elke tour start op de Markt vanaf het festivalpaviljoen. 

De tours zijn leuk voor iedereen!

De tours zijn leuk voor zowel inwoners van Delft als voor mensen die de stad voor het eerst bezoeken. “Delvenaren zijn vaak blij verrast door de tours”, geeft Yvette Zinkstok, eigenaresse van Explore-Delft aan. “Maar ook mensen van buiten Delft sluiten de stad na een stadswandeling van Explore Delft voor altijd in hun hart”, vervolgt ze. “De gidsen van Explore-Delft kunnen niet wachten om de Fringe tours te verzorgen! Laat je verrassen en geniet van een fantastische, onvergetelijke belevenis!”

De Fringe Tours op een rij

Fringe Tour

Dit is de ideale tour om je te laten verrassen! Je bezoekt in totaal drie voorstellingen uit verschillende genres. Een officiële stadsgids gidst je door de stad en vertelt je onderweg alles over de bijzondere locaties van het festival en de historische binnenstad van Delft. Meer informatie. 

Fringe 4 Kids Tour

Bezoek samen met de kinderen twee familievoorstellingen en volg tussen de voorstellingen in een gave speurtocht door de binnenstad van Delft, samen met een officiële stadsgids. Inclusief drinken en wat lekkers voor de kids. Meer informatie. 

Canal Tour

Stap aan boord bij de schipper en ervaar het festival vanaf het water in een boot van Canal Hopper Delft. Samen vaar je door de eeuwenoude grachten op weg naar drie voorstellingen die plaatsvinden op locaties aan en vlakbij het water. Ontdek Delft vanuit een uniek perspectief. Meer informatie. 

Language No Problem Tour

Don’t speak Dutch? No problem! During the LNP-tour you will visit two performances, which are suitable for an international audience. When you walk from one festival location to the next, our official tour guide will tell you all about our beautiful historical city. Read more. 

Je boekt een tour eenvoudig online via de website van Delft Fringe Festival of van 3 t/m 12 juni tussen 18.00 en 19.00 uur bij de programmeurs van Delft Fringe Festival op de Markt. 

Boek een tour

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers