31 MEI - 11 JUNI 2023

Ook culinair is er genoeg te beleven! .

09 mei 2022

Delft Fringe lanceert een culinair festivalmenu in samenwerking met lokale horeca. Het Delft Fringe Festival (2 - 12 juni) is niet alleen een cultureel uitje, maar echt een complete belevenis. Ook culinair is er genoeg te beleven dit jaar. Er is een samenwerking met drie verschillende restaurants waar een speciaal festivalmenu wordt geserveerd zodat je op tijd bij de eerste avondvoorstelling kan zijn.

Maak je avond compleet

Maak je bezoek aan Delft Fringe Festival compleet met een heerlijke avondmaaltijd in de Delftse horeca! Start de avond ontspannen met lekkere daghap of een meergangen-menu. Vanwege de populariteit raden we je aan om op tijd een tafel te boeken bij het restaurant. Of informeer op de dag zelf of er nog plek is.

The Student Hotel

Bij The Student Hotel naast het station kun je terecht voor een heerlijke daghap voor € 15,-. Bestaande uit een burger (vegan, kip of rund) met patat en een drankje. Handig: je kunt dit menu ook als en to-go bestellen. 

Het Konings Huys

Het Konings Huys serveert een heerlijk driegangenmenu aan de festivalbezoekers voor € 32,50 per persoon. Kies uit:

Voorgerecht:

  • Carpaccio met beukenzwammetjes, parmezaanse kaas & truffelmayonaise
  • Burrata met cherry tomaten, blauwe bessen en paprika (vegetarisch)
  • Zalm Bonbon gevuld met kruidenroomkaas

Hoofdgerecht:

  • Kogelbiefstuk met friet en pepersaus
  • Linguine met zeebaars en rode pesto
  • Geroosterde aubergine met burrata, nasi & kaassaus (vegetarisch)

Dessert:

  • Creme Brulee
  • White Chocolate Trifle

De Centrale

De culinaire fijnproever kiest voor het viergangenmenu van De Centrale. Dit is een compleet verrassingsmenu van de chef. Zeker weten dat jij hierna met een goed gevulde buik bij de voorstellingen zit.

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers