Welkom bij de Fringe Talks! .

17 mei 2022

Dide Vonk, cultureel podcastmaker en presentatrice, gaat tijdens het Delft Fringe Festival live in gesprek met de makers die dit jaar op het festival spelen. En jij kunt daar bij zijn! De Fringe Talks zijn gratis bij te wonen in The Student Hotel, aan het Van Leeuwenhoekpark (naast het station).

Diepgaander dan ooit

Op zaterdag 4, woensdag 8 en zaterdag 11 juni praat Dide aan de hand van verschillende thema’s over de voorstellingen van onze Fringe-makers. Over gender en identiteit bijvoorbeeld, of over de relatie tussen publiek en performer, technologie in voorstellingen, zware thema’s als de dood. Over wat het betekent om anno 2022 kunstenaar te zijn en pionier in het makersveld. Dide ontrafelt deze vraagstukken samen met de makers en geeft het publiek een inkijkje in de voorstellingen en het makerschap. 

Makers aan het woord

Makers die in de Fringe Talk op de bank aanschuiven bij Dide Vonk zijn:

Zaterdag 4 juni - thema Gender & Identiteit

Woensdag 8 juni - Makerschap en rol van het publiek

Zaterdag 11 juni - Zware onderwerpen

Geeft voorstellingen een bredere context

Weet je niet naar welke voorstellingen je graag zou willen kijken? Of wil je je graag verdiepen in een bepaald onderwerp? Of heb je misschien net een voorstelling gezien en ben je benieuwd naar meer achtergrond? Allemaal goede redenen om te komen kijken naar de Fringe Talks op 4, 8 of 11 juni van 20:30 tot 21:30 uur in The Student Hotel. Oh, en hadden we al gezegd dat het gratis was? 

Meld je aan en kom ook!

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers