Festivalpaviljoen op de Markt .

03 juni 2022

Het 7-meter roze Konijn kan niet wachten om kennis te maken met alle kleine en grote theaterliefhebbers uit Delft en omgeving! Loop of fiets je ook even langs dit jaar? Het konijn is het festivalpaviljoen van het Delft Fringe Festival. In 2021 is het ontworpen en gemaakt samen met studenten van de TU Delft. Je kunt hier t/m 12 juni terecht voor informatie over het Delft Fringe Festival en kaartverkoop voor de ruim 350 voorstellingen.

Maak zelf het Fringe konijn en win tickets!

Speciaal voor de jonge theaterliefhebbers hebben we een 3D-knutselplaat en een 2D-kleurplaat van het Fringe Konijn klaarliggen. Versier het Fringe Konijn zoals jij het mooi vindt! Met stiften, potloden, verf, stickers of glitters! Of gebruik het gewoon allemaal, alles kan! Is het konijn klaar? Maak dan een mooie foto voor op de socials. Tag @delftfringefestival / #fringekonijn en misschien win jij wel tickets voor een familievoorstelling tijdens het Delft Fringe Festival. 

Meer info

Kaartverkoop

Tickets voor het festival bestel je eenvoudig via de website van Delft Fringe Festival. Tijdens het festival zijn er twee kassa’s geopend: Het festivalpaviljoen, het roze Delft Fringe Konijn, midden op de Markt en het Rietveld Theater. Spontaan aanwaaien bij een voorstelling kan deze festivaleditie ook! Dit jaar kan je ook op de locatie zelf een kaartje kopen. De voorstellingen duren maximaal 30 minuten en kosten € 7,50 per persoon. Wist je dat van elk verkocht kaartje 50% van de waarde naar de artiest gaat? 

Koop tickets

Openingstijden festivalkassa’s

Markt / Roze konijn (PIN only)

  • Maandag t/m vrijdag 14:00 - 22:30 uur
  • Zaterdag 12.00 - 22.30 uur
  • Zondag 12.00 - 17.00 uur

Rietveld (cash + PIN)

  • Maandag t/m vrijdag 14:30 - 23:00 uur 
  • Zaterdag 12.30 - 23.00 uur
  • Zondag 12.30 - 17.00 uur

 

Foto: Erwin van Tongeren

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers