Stem op jouw favoriet! .

07 juni 2022

Elke voorstelling die tijdens het Delft Fringe Festival te zien is maakt kans op de publieksprijs. De voorstelling die door de bezoekers als hoogst wordt gewaardeerd wint. Dit jaar zijn er voor de eerste keer geen papieren stembiljetten meer, maar verloopt het stemmen digitaal! Heb jij al gestemd? 

Hoe werkt het stemmen?

Na elke voorstelling die je bekijkt kun eenvoudig je stem uitbrengen via de iPad op de locatie, super toch! Je klikt eenvoudig één keer op het aantal stemmen van jouw keuze. Wat vond jij van de voorstelling? Niet zo, redelijk, oké, wow of fantastisch. Bij elke keuze staat een smiley voor de herkenbaarheid en duidelijkheid. De publieksmedewerker op de locatie kan je hier alles over uitleggen.

Wat gebeurt er met de stemmen? 

De voorstelling die door de bezoekers als hoogst wordt gewaardeerd wint! Deze winnaar is tijdens de volgende festivaleditie verzekerd van een speelplek én te zien in het campagnebeeld van dat jaar. Daarnaast neemt de winnaar ‘Het Gouden Konijn’ mee naar huis! De uitreiking van de publieksprijs vindt plaats op zondag 12 juni om 18:00 uur in het Rietveld Theater en is voor iedereen gratis toegankelijk. Zien we je dan?

Heb jij al gestemd dit festival? Het digitale stemmen wordt mogelijk gemaakt door Flex IT Rent. 

Foto: Jurjen Bolsenbroek

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers