Tanja Groenendijk-de Vos benoemd als lid Raad van Toezicht .

07 november 2022

Stichting Delft Fringe Festival verwelkomt Tanja Groenendijk-de Vos als nieuw lid in de Raad van Toezicht: "We zijn ontzettend blij met de komst van Tanja. Met haar ondersteunende, kritische visie zal zij meedenken en -werken aan het verstevigen van de financiële basis van het festival. 

Tanja is Amerikanist, docent en gastspreker. Ze vervult vanuit haar financiële achtergrond diverse toezichthoudende jobs in de zorg en in rekenkamers. Ze voelt zich verbonden met Delft, is 8 jaar voorzitter geweest van de Delftse Rekenkamer en heeft een studerende dochter aan de TU Delft. Ook houdt ze van de speciale Delftse combinatie van innovatie en geschiedenis, die bijeenkomen in de (gerealiseerde) ambities van Delft Fringe Festival.

Tanja: “Ik vind het inspirerend om een bijdrage te leveren aan het Delfts Fringe Festival met z’n waanzinnige performances van jong talent in de royale schatkamer van Delfts erfgoed. Ik ga mij de komende jaren inzetten voor een stevig cultureel ondernemerschap voor het brede palet van Fringe en de samenwerking in het Delftse”.

Naast de aanstelling van Tanja Groenendijk-de Vos is de stichting verheugd om te kunnen mededelen dat de Raad van Toezicht ook is aangevuld met nog een nieuw lid: Hanna van Gent. 

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers