Lisa Ostermann staat op Aangeschoten Wild .

08 april 2019

Op 10 mei presenteert Delft Fringe Festival Lisa Ostermann bij het jaarlijkse festival Aangeschoten Wild, met de voorstelling MEEDOEN! Lisa Ostermann speelde in 2018 voor het eerst op het Delft Fringe Festival. Toen met haar voorstelling JA. Haar voorstelling MEEDOEN speelde ze begin 2019 al in onze ‘Fringe Kamer‘ op Stukafest Delft. Hier was ze drie keer uitverkocht! Ook tijdens het Delft Fringe Festival in juni 2019 staat ze opnieuw op het programma.

Aangeschoten Wild

Tijdens het festival kun je genieten van cabaret, dans, lounge, eten en bands. Deze mix van muziek en cultuur vindt plaats op het terrein van Lijm & Cultuur aan de Rotterdamseweg 272. De voorstellingen zijn te zien op zowel het buitenterrein als in drie zalen in de oude lijmfabriek.

Wie is Lisa Ostermann?

“Mijn naam is Lisa Ostermann, ik ben 27 jaar oud en ik kom uit Amsterdam. In 2017 ben ik afgestudeerd aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie en daaraan voorafgaand heb ik zang gestudeerd (richting musicaltheater), aan het Conservatorium in Haarlem. Momenteel schrijf en speel ik voor Het Klokhuis (sketches samen met een andere acteur, waarin we fictief uitgerangeerd Amsterdams zangduo Cor en Hilda spelen) en speel ik mijn eigen materiaal op allerlei plekken.”

Voorstelling MEEDOEN

In MEEDOEN beschouwt Lisa manieren waarop mensen succesvol met elkaar mee proberen te doen en hoe die soms werken. MEEDOEN is een mix van scherpe grappen en catchy liedjes. Met flitsende special effects (als Lisa een goeie dag heeft). Lisa Ostermann studeerde in 2013 af aan het Conservatorium Haarlem en in 2017 aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie. Ze tourt nu als cabaretière door het land en schrijft/speelt soms voor anderen, zoals het Klokhuis.

Lisa Ostermann op Delft Fringe Festival

Tijdens Delft Fringe Festival 2019 kun je op 1, 6, 7 en 8 juni genieten van Lisa Ostermann op diverse locaties in de stad. Bekijk in het programma op de website of in het Fringe Magazine de actuele informatie rondom data, tijden en locatie. Een voorstelling om niet te missen!

Website Lisa Ostermann: www.lisaostermann.nl.

 

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers