Yes! Je kunt je weer aanmelden als vrijwilliger! .

31 maart 2023

Ja, het kan weer! Langzaam beginnen de lente- en de Fringekriebels weer te komen. Kan jij, net als wij, ook niet wachten op het moment dat Delft weer Fringe-roze kleurt? Blok dan de periode 30 mei tot en met 12 juni 2023 alvast in je agenda. Het aanmeldproces om vrijwilliger bij Delft Fringe Festival 2023 te worden is namelijk geopend!

We zijn op zoek naar enthousiastelingen die multi-inzetbaar zijn. Wil je ons komen helpen met opbouwen, het publiek verwelkomen, kaartjes scannen en verkopen? We ontvangen je met open armen!  

Meer informatie over de verschillende functies

Zeg het voort!

Wat is er leuker dan samen vrijwilligen en je ervaringen delen? Wellicht ken je vrienden, kennissen, collega’s, buren, broers of zussen die het leuk vinden om als vrijwilliger bij Delft Fringe Festival aan de slag te gaan? Wijs hen dan op onze site!

Meld je aan

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor het Delft Fringe Festival. Als medewerkers, maar zeker ook als ambassadeurs om de voorstellingen te promoten. Je krijgt o.a. een passe-partout om alle voorstellingen te bezoeken zodat je uit eigen ervaring de bezoekers kan informeren en enthousiasmeren.

Aanmeldformulier

Contact

Heb je vragen? Neem dan contact op met onze vrijwilligerscoördinator Kim via vrijwilligers@delftfringefestival.nl.

Neem contact op

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers