Delft Fringe Kamer tijdens Stukafest Delft .

19 februari 2019

Tijdens Stukafest Delft 2019 hosten wij onze eigen ‘Fringe kamer’ met de voorstelling van Lisa Ostermann (bekend van het Delft Fringe Festival 2018). Mis deze editie niet en koop je tickets via https://www.stukafest.nl/delft/.

MEEDOEN – Lisa Ostermann

Een gezellige toptijd voor iedereen. Met een tragisch dieptepunt op driekwart. Een show vol dure special effects met een goed orkest, een aantal levende dieren en een dansgroep.

Voor zover dat kan in je eentje.

MEEDOEN is een mix van scherpe grappen, mooie liedjes en onverwachte wendingen. Lisa zet in op zowel een gezellige als ontroerende voorstelling. En misschien zelfs een beetje sexy (als ze een goeie dag heeft.)

MEEDOEN gaat over pogingen mee te doen met de mensen en hoe die pogingen vaak mislukken. Omdat sommige mensen te eng zijn. Omdat ze bijvoorbeeld bizar goed gelukt zijn. Of juist omdat ze bijvoorbeeld na drie maanden verkering met een compromisvriend(in) naar een nieuwbouwwijk in Almere verhuizen (maar als je nu bij ze op bezoek gaat hoef je niet in de war te zijn over wat er in je glas of kopje zit, want dat staat erop). Het is niet zo moeilijk om daarop neer te kijken, maar wat is je alternatief dan? Hoe moet het wél?

Lisa Ostermann studeerde in 2013 af aan het Conservatorium Haarlem en in 2017 aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie. Sindsdien reist ze als cabaretière het land door. Daarnaast schrijft en speelt ze onder andere voor het Klokhuis. Momenteel is Lisa bezig met de halve finalistentournee van het Amsterdams Kleinkunst Festival, in aanloop op de halve finale van dit festival op 5 april 2019.

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers