Nieuw: Fringe Tours met bekende tourgidsen! .

25 mei 2023

Met wie ga jij op stap? Nieuw is dat de festivaltours dit jaar niet, zoals voorheen, door stadsgidsen worden begeleid, maar dat bekende influencers je mee op pad nemen langs díe voorstellingen waar zij zelf het meest warm voor lopen. We hebben hiervoor de allerleukste tourgidsen geselecteerd, van bekende Delvenaar tot cultureel podiumdier!

Fringe Tours

De tourgids heeft drie verschillende voorstellingen uitgekozen voor de tour, die je samen met de groep bezoekt. Welke dit zijn, is een verrassing! Elke voorstelling vindt ergens anders plaats. Tussen de voorstellingen loop je als groep van de ene locatie naar de andere. Alles ligt op loopafstand van elkaar. De Fringe Tour duurt 3 uur. Tickets zijn te koop via de website en vanaf 31 mei ook bij het festivalpaviljoen, het roze konijn op de Markt. Maar wacht niet te lang!

Naar de Fringe Tours

Met wie ga jij op stap?

In totaal zijn er 10 Fringe Tours door een speciale gids! Er zijn tours onder aanvoering van cabaretier en televisiepresentator Pieter Jouke, met Dé Cultuurvlogger Marco Dreijer, en onder leiding van ‘moeder van acht’ Annemarie Geerts, bekend van haar bijna door 75.000 volgers trekkende instagrampagina @demammavan. Maar ook met student ambassadeur Annelotte Andeweg, artistiek leider van Delft Fringe Festival Tamara Griffioen (wie beter dan zijn kan je alle ins en outs van het festival vertellen!). Of kies je voor Delftse culturele duizendpoot Nathalie van de Hak, curator Daniel van der Kieft van We Are Public. Of tot slot Yvette Zinkstok van Explore Delft, die jou als professionele stadsgids alles over Delft en haar historie en bezienswaardigheden kan vertellen! 

De tourgidsen maakten mooie welkomstvideo's om je van harte uit te nodigen voor hun tour. Kijk mee naar:

Canal Tours

En vergeet ook de canal tours niet! Een gouden combi: stap aan boord bij de schipper en ervaar het festival vanaf het water. Samen vaar je door de eeuwenoude grachten op weg naar drie voorstellingen die plaatsvinden op een locatie aan of niet ver van het water. Ontdek Delft vanuit een uniek perspectief. Vorig jaar waren de canal tours razendsnel uitverkocht, dus wees er snel bij als je hier interesse in hebt.

Naar de canal tours

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers