Word Vriend van Fringe .

29 mei 2024

Net als alle Fringe Festivals wereldwijd vieren we tijdens het festival in Delft de creatieve vrijheid. We helpen de makers van nu om hun verhalen te blijven vertellen. Dit kunnen we niet zonder jouw hulp en daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe Vrienden.

Waarom?

De nieuwe makers van nu hebben relevante verhalen te vertellen. Verhalen die je wereld kleur geven. Via dans, theater, woord en muziek. Over klimaat, identiteit, immigratie, feminisme, innerlijke chaos. Delft Fringe Festival is er om nieuwe makers te helpen bij het vertellen van hun verhalen. Het festival ondersteunt, adviseert, moedigt aan en maakt het mogelijk.

Word Vriend

Wil jij ook bijdragen aan een succesvolle toekomst van het festival én de makers? Word dan Vriend of steun ons zakelijk als ondernemer. Dit kan al vanaf € 25,- per jaar

Vriendenactiviteit

Eén van de voordelen van een Vriendschap met Delft Fringe is de jaarlijkse Vriendenactiviteit. Als je nu Vriend wordt kun je direct mee op zaterdag 8 juni om 10.30 uur.

Een klein tipje van de sluier: duik met makers Karolien en Jante mee in de wereld van de gebarentaal, de misinterpretatie, de verbazing, de humor ervan en de confrontatie. Een unieke ervaring en misschien wel een klein leermoment!

  • Datum: zaterdag 8 juni
  • Tijd: 10.30 - 11.30 uur
  • Locatie: Fringe Huis, Voorstraat 64

Word Vriend

Foto: Vriendenactiviteit tijdens Delft Fringe Festival 2023 op de Waterbus. Fotograaf: Jurjen Bolsenbroek.

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers