We gaan weer van start! 💗 .

06 juni 2024

Staat jouw agenda komende dagen gevuld met voorstellingen op Delft Fringe? Leuk! De kaartverkoop gaat hard, maar, er is zeker nog plek om last minute een voorstelling te bezoeken.

Zoals vanavond 19.00 uur bij Bart de Piraat (cabaret) in Galerie Art Jacobs en Ole Wolf & Yaniv Dagan (dans en acrobatiek) in het Fringe Huis. Wil je weten waar er nog meer plek is, check het programma online en je kunt ook altijd contact opnemen met onze klantenservice voor tips.

Bekijk het programma

Ben je onder de 30 jaar?

Om iedereen van het festival te laten genieten, kiezen we ervoor om de prijzen zo laag mogelijk te houden. Speciaal voor studenten en iedereen onder de 30 jaar bieden we €1 korting per toegangskaart aan.

Lees verder

Bij welke tours is nog plek? 

Scoor één van de laatste plekjes in de tours van dit jaar:

  • Vrijdag 7 juni, 19.15
  • Zaterdag 8 juni, 13.30 uur
  • Zaterdag 8 juni 19.30 uur
  • Zaterdag 9 juni, 13.30 uur

Wie wint de publieksprijs?

Op de laatste festivaldag wordt om 18.00 uur de ‘Delft Fringe Festival Publieksprijs’ uitgereikt. Dit feestelijke moment is voor iedereen toegankelijk en vormt een prachtige afsluiting van het festival. Wint jouw favoriet?

Meld je aan om erbij te zijn

Fringe 4 Kids

Op 8 en 9 juni spelen er 2 familievoorstellingen op Delft Fringe Festival: Aardster en De Wirwar. Kies je voor magisch poppenspel, theater met vertederende liedjes of... gewoon allebei?

Familievoorstellingen

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers