Wie wint de Delft Fringe Festival publieksprijs? .

09 juni 2024

Op de laatste festivaldag wordt om 18.00 uur de ‘Delft Fringe Festival Publieksprijs’ uitgereikt. Dit feestelijke moment is voor iedereen toegankelijk en vormt een prachtige afsluiting van het festival. Wint jouw favoriet? Daarnaast wordt ook de Delft Chamber Music Award uitgereikt en is er een voordracht van festivaldichter Wessel Klootwijk. 

Reserveer een plek

Fringe Dichter

De Fringe Festivaldichter Wessel Klootwijk geeft een voordracht gebaseerd op zijn festivalervaringen die hij afgelopen week ophaalde bij het publiek. Heb jij heb ook gesproken? Alle gesprekken krijgen direct of indirect een plek in zijn festivalgedicht van 2024. 

Delft Fringe Festival Publieksprijs

Elke voorstelling die tijdens het Delft Fringe Festival te zien is, maakt kans op de publieksprijs. De maker van de voorstelling die door de bezoekers als hoogst wordt gewaardeerd, wint. Deze winnaar is tijdens de volgende festivaleditie verzekerd van een speelplek én te zien in het campagnebeeld. Daarnaast neemt de winnaar ‘Het Gouden Konijn’ mee naar huis! Deze ludieke trofee refereert naar het festivalpaviljoen op de Markt. Vorig jaar won Mystha Mandersloot, wie is het dit jaar?

Delft Chamber Music Award

Sinds 2018 wordt de Delft Chamber Music Award uitgereikt op het Delft Fringe Festival. Deze award is een aanmoedigingsprijs voor jong muzikaal talent. De jury selecteert uit alle muzikale voorstellingen drie genomineerden en kiest uiteindelijk één winnaar. De winnaar van deze juryprijs wordt geprogrammeerd tijdens het eerstvolgende Delft Chamber Music Festival. Een kamermuziekfestival van wereldformaat waar de top van de klassieke muziek te zien en horen is. Vorig jaar won Ear to the Earth Ensemble, wie is het dit jaar? 

Reserveer een plek voor de prijsuitreiking

Je bent van harte welkom op de prijsuitreiking. Er zijn geen kosten aan verbonden, maar in verband met de capaciteit is het wel nodig om een plek te reserveren. 

Reserveer een plek

 

Foto: Prijsuitreiking 2023. Fotograaf: Batuhan Keskiner. 

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers