Wat vinden zij van Delft Fringe? • Margriet Sjoerdsma .

20 april 2015

Margriet Sjoerdsma is zangeres, ze toert momenteel door de Nederlandse theaters met ‘A Tribute to Eva Cassidy’, samen met Dan Cassidy, de broer van Eva. Ze schrijft ook haar eigen liedjes en plant een vijfde album in 2016. Naast haar eigen projecten houdt ze ervan om andere projecten te doen, Margriet zong onder meer bij de Dutch Swing College Band en De Luchtmachtkapel.

“In mei 2012, ik herinner me dat als een bloedhete dag, deed ik op theaterfestival Delft Fringe een concert in Madame de Berry, een heel schattig theatertje. Samen met een violist en een gitarist speelde ik een half uur een aantal van mijn liedjes. Tegenwoordig speel ik ook veel solo, ik voel me daar comfortabel bij. Het toffe van Delft Fringe is dat het zo afwisselend is, zo’n divers aanbod van artiesten en locaties. Er heerst een goede vibe op het festival”.

“Als publiek kan uit vele voorstellingen en concerten kiezen. Mijn advies is: ga niet alleen naar de dingen die je kent, maar kies ook eens avontuurlijk, en laat je verrassen!

Met ‘A Tribute to Eva Cassidy’ doen we 50 concerten in de Nederlandse theaters en we eindigen het laatste weekend op 3 juli in het Concertgebouw, 4 juli in LantarenVenster in Rotterdam en 5 juli in Mee in Zee Atelier in Den Haag. Helemaal te gek. Verder heb ik een hoop nieuwe plannen, maar die zijn er nog niet allemaal klaar voor om de wereld in te slingeren. Eerst wil ik The Isle of Sky gaan zien, reizen in Amerika en Canada, mijn liedjes afschrijven en daarna in ieder geval try-outen met mijn eigen materiaal begin 2016. Hopelijk in de huiskamers en mooie kleine plekjes. Beetje in de trant van Delft Fringe… Wie wil?”

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers