Delft Fringe Festival on Tour .

Het bereisde zusje van Delft Fringe Festival.

Langs de tofste theaters

Koffers pakken, landkaart openvouwen en het land in. De talenten van Delft Fringe Festival trekken erop uit en gaan van de gebaande paden af. Delft Fringe Festival staat bekend om de verborgen theatertalenten, de toekomstige grote namen en de verrassend veelzijdige voorstellingen.

Speciaal voor het 12,5-jarig jubileum in 2022 gaven Delft Fringe Festival en Impresariaat WILLEM elkaar een high five. Samen gingen ze het land in. Over snelwegen, landweggetjes, boerenpaden en off-road. Delft Fringe Festival On Tour langs de tofste theaters.

ohHL40JIK6XJyT0iBcXEIEyJ0uAx6D152FoUSdwv

Delft Fringe deelt graag

Het Delft Fringe Festival verbindt jonge talenten met ontdekkers en genieters met theatermakers. Delft Fringe Festival, liefkozend Fringe genaamd, is dé culturele springplank voor de nieuwste bühne-generatie. De fenomenen van later zijn hier nog in ongeremde kinderschoenen te zien. Dit gebeurt normaal gesproken allemaal in het prachtige decor van de stad Delft, een theater op zichzelf. Delft is Fringe, maar Delft deelt graag. Daarom gaat Delft Fringe Festival On Tour.

tnT3fYdeCc8LYBeI25j6NQWw6gchsWNWOfEKcxeN

Van de hoed en de rand

Tijdens de eerste Delft Fringe Festival on Tour gingen we het land rond met een avondvullend programma bestaand uit voostellingen van Tappin-it Collective, De Prima Donna's, Niek Wagenaar en David Heijmans. 

In een speciale aflevering van de podcast De Roze Hoed stellen ze zichzelf voor.

JbHlOozmkYt9SFm553zfYlMwxXBKHgNY3ipfMEcw

Met dank aan

Subsidiënten en begunstigers